صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تهدید سپاهان به کناره گیری از لیگ قهرمانان آسیا

کد خبر: ۵۶۸۴۲۱
| |
3771 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، پس از تیره شدن روابط دیپلماتیک بین دو کشور ایران و عربستان، مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کردند که تیم‌های باشگاهی و ملی این کشور حاضر نیستند در خاک ایران بازی کنند و به کنفدراسیون فوتبال آسیا هم نامه‌ای در این ارتباط ارسال کردند. این موضوع در AFC مورد بحث قرار گرفت و قرار شد اگر ایران و عربستان نتوانند مشکل فی‌مابین خود را تا تاریخ 15 مارس 2016 (25 اسفند 94) حل کنند، این کنفدراسیون برای انجام بازی‌ها در کشوری سوم تصمیم خواهد گرفت.

یکی از مسئولان باشگاه سپاهان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «رویترز» اعلام کرد که اگر کنفدراسیون فوتبال آسیا بخواهد بازی تیم‌های ایران و عربستان را در کشوری سوم و بی‌طرف برگزار کند، تیم‌های ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا از این رقابت‌ها کنار خواهد کشید.

‌رسول خورش، سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان در گفت‌‌و‌گو با «رویترز» گفت: امیدوارم که راه‌حلی برای این مشکل پیدا شود، ولی اگر آنها روی بازی در کشوری سوم (زمینی بی‌طرف) تأکید داشته باشند، ما از لیگ قهرمانان آسیا کنار می‌کشیم.

در مسابقات این فصل لیگ قهرمانان آسیا، تیم‌های تراکتورسازی تبریز، سپاهان اصفهان و ذوب‌آهن اصفهان نمایندگان کشورمان هستند و هر یک در گروه خود یک حریف عربستانی دارند.


تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات