درخواست حداد‌عادل از کاندیداهای خارج لیست

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در لیست ائتلاف نیستند، می‌خواهیم تا برای حفظ وحدت به نفع لیست واحد تهران انصراف دهند.
کد خبر: ۵۶۸۰۴۹
| |
7055 بازدید
سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در لیست ائتلاف نیستند، می‌خواهیم تا برای حفظ وحدت به نفع لیست واحد تهران انصراف دهند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، غلامعلی حدادعادل با اشاره به برگزاری دهمین جلسه شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: دهمین جلسه شورای ائتلاف امشب به ریاست آیت‌الله موحدی کرمانی برگزار شد و در این جلسه ضمن تایید مجدد فهرست واحد اصولگرایان و نیز تشکر از کسانی که با درک شرایط موجود انصراف دادند، از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در لیست نیستند، خواسته شد تا برای حفظ وحدت به نفع لیست واحد تهران انصراف دهند.

وی افزود: همچنین مقرر شد در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها که شوراهای اصولگرایان بر اساس معیارها و ضوابط موردنظر به وحدت رسیده‌اند، اسامی خود را به تهران اعلام کنند تا پس از تایید نهایی به عنوان نامزد ائتلاف معرفی شوند.

حدادعادل ادامه داد: در این جلسه برنامه‌های مربوط به هفته تبلیغات مطرح و تصویب شد و نیز گزارشی از جلسات هماهنگی که میان نامزدهای لیست واحد برگزار شده بود هم به اطلاع اعضا رسید.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت