ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

درخواست حداد‌عادل از کاندیداهای خارج لیست

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در لیست ائتلاف نیستند، می‌خواهیم تا برای حفظ وحدت به نفع لیست واحد تهران انصراف دهند.
کد خبر: ۵۶۸۰۴۹
| |
7182 بازدید
سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در لیست ائتلاف نیستند، می‌خواهیم تا برای حفظ وحدت به نفع لیست واحد تهران انصراف دهند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، غلامعلی حدادعادل با اشاره به برگزاری دهمین جلسه شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: دهمین جلسه شورای ائتلاف امشب به ریاست آیت‌الله موحدی کرمانی برگزار شد و در این جلسه ضمن تایید مجدد فهرست واحد اصولگرایان و نیز تشکر از کسانی که با درک شرایط موجود انصراف دادند، از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در لیست نیستند، خواسته شد تا برای حفظ وحدت به نفع لیست واحد تهران انصراف دهند.

وی افزود: همچنین مقرر شد در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها که شوراهای اصولگرایان بر اساس معیارها و ضوابط موردنظر به وحدت رسیده‌اند، اسامی خود را به تهران اعلام کنند تا پس از تایید نهایی به عنوان نامزد ائتلاف معرفی شوند.

حدادعادل ادامه داد: در این جلسه برنامه‌های مربوط به هفته تبلیغات مطرح و تصویب شد و نیز گزارشی از جلسات هماهنگی که میان نامزدهای لیست واحد برگزار شده بود هم به اطلاع اعضا رسید.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟