بازداشت 8 عضو داعش در جمهوری آذربایجان

مقامات جمهوری آذربایجان اعلام کردند هشت نفر را به ظن جنگیدن در کنار گروه تکفیری صهیونیستی داعش در سوریه و عراق، بازداشت کرده اند.
کد خبر: ۵۶۷۴۴۶
| |
4993 بازدید
مقامات جمهوری آذربایجان اعلام کردند هشت نفر را به ظن جنگیدن در کنار گروه تکفیری صهیونیستی داعش در سوریه و عراق، بازداشت کرده اند.

به گزارش صدا وسیما ، وزارت امنیت داخلی جمهوری آذربایجان در بیانیه ای اعلام کرد:« این افراد که همگی از اتباع جمهوری آذربایجان هستند بین سال های 2012 و 2015 در اردوگاه های داعش آموزش دیده اند و در درگیری ها در سوریه و عراق در صفوف داعش جنگیده اند.»

رسانه های جمهوری آذربایجان پیش از این موارد زیادی از عزیمت اتباع این کشور را برای جنگیدن در صفوف افراطیون گزارش کرده اند . بسیاری از این افراد به ویژه به صفوف گروه «جیش المهاجرین و الانصار» پیوسته اند که اکثرا از افراطیون جمهوری های سابق شوروی هستند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی