صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افسوس قلعه‌نویی از حمایت رئیس جمهور از تراکتورسازی!

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی به صراحت از اینکه حسن روحانی از تراکتورسازی تعریف کرده واکنش نشان داد.
کد خبر: ۵۶۷۴۱۵
| |
3777 بازدید

امیر قلعه‌نویی بعد از تساوی یک بر یک تیمش مقابل استقلال خوزستان و پنالتی که در این بازی علیه تیم او گرفت واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، امیر قلعه نویی در مورد بازی تیمش با استقلال خوزستان گفت:  بازی بسیار خوبی انجام دادیم استقلال خوزستان که مقابل هر تیم 8-7 موقعیت دارد امروز فقط یک توپ روی دروازه ما آورد که آن را هم داور پنالتی اعلام کرد. امیدوارم اشتباه کرده باشم اما به نظرم تصمیم داور غلط بود. هفته قبل هم گفتم داور برای ما یک پنالتی نگرفته که کارشناسان هم این مساله را تایید کردند این هفته هم که این اتفاق افتاد فکر می‌کنم تراکتور برای هر بازی یک سهمیه پنالتی دارد که داوران یا برایش نمی‌گیرند یا اینکه به اشتباه اعلام پنالتی می‌کنند.

قلعه‌نویی در ادامه در پاسخ به سوالی درمورد حضور دبیرکل یوفا در ایران و اینکه در آن جلسه از چهره‌های شاخصی مثل علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا دعوت نشده بود عنوان کرد: من نمی‌دانم موضوع جلسه چه بوده است باید دید جلسه در چه رابطه‌ای بوده و آن وقت گفت که آیا این افراد باید در جلسه حاضر می‌شدند یا نه. مثلا شاید جلسه درباره قوانین فوتبال یا درگیری‌های اخیر AFC بوده است در این شرایط اصلا لازم نبود که این افراد حاضر باشند. البته این را هم باید بگویم که دایی و مهدوی‌کیا نه با حضور در این جلسات بزرگ می‌شوند و نه با نیامدن به این جلسات کوچک خواهند شد.

وی در ادامه تصریح کرد: ما امروز خیلی خوب بازی کردیم ولی در کسب نتیجه قوی نبودیم متاسفانه اشتباهات بچگانه‌ای انجام می‌دهیم و خیلی راحت 3 امتیاز را از دست دادیم همه چیز به نفع ما بود اما یک پنالتی همه چیز را عوض کرد که امیدوارم این تصمیم داور درست باشد. شما دیدید که در ادامه یک پنالتی بدست آوردیم که در ابتدا بازیکن ما پنالتی را گل کرد ولی داور به دستور تکرار پنالتی داد اگر این پنالتی گل نمی‌شد هم داور آن را تکرار می‌کرد.  این اتفاقات یک مقدار آدم را اذیت می‌کند ای کاش حسن روحانی از تراکتورسازی تعریف نمی‌کرد بعد از این اتفاق همه چیز  برعکس نشود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟