میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حبس خانگی امام جمعه الاحساء عربستان

فعالان استان «الاحساء» در شرق عربستان روز جمعه از حبس خانگی موقت امام جمعه این استان خبر دادند.
کد خبر: ۵۶۷۳۹۳
| |
6142 بازدید
فعالان استان «الاحساء» در شرق عربستان روز جمعه از حبس خانگی موقت امام جمعه این استان خبر دادند.

به نوشته ایرنا به نقل از پایگاه خبری العهد، فعالان این استان اعلام کردند «آیت الله حسین الراضی» امام جمعه استان الاحساء در حبس خانگی موقت به سر می برند.

دستگاه امنیتی عربستان به منظور جلوگیری از سخنرانی وی در خطبه های نماز جمعه حکم حبس خانگی وی را صادر کرده اند.

این عالم دینی پیشتر در واکنش به اعدام آیت الله شیخ نمر باقر النمر، این اقدام را محکوم و تاکید کرد که دولت عربستان مخالفان خود را با زندان و اعدام سرکوب می کند.

شیخ نمر النمر، روحانی سرشناس شیعه در عربستان، 3هفته پیش به دست حکومت آل سعود اعدام شد.
اعدام او موجی از اعتراضات را در بسیاری از کشورهای جهان به دنبال داشت.

در همین راستا در حمله دو عامل تروریستی در جمعه گذشته به مسجد امام رضا (ع) شیعیان در استان الاحساء دستکم چهار نمازگزار کشته و 36 نفر زخمی شدند.

الاحساء بزرگترین استان عربستان با جمعیتی حدود 5 /1 میلیون نفر و بیش از 530 هزار کیلومتر مربع مساحت است.

شاهدان عینی در منطقه گفتند، پس از وقوع یک انفجار در مسجد امام رضا (ع) در منطقه محاسن، تروریست ها اقدام به شلیک گلوله به سمت مسجد کردند.

تاکنون کشورها و نهادها و موسسات بین المللی از جمله شورای امنیت و سازمان همکاری اسلامی و شخصیت های مختلف این حمله تروریستی را محکوم کرده اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات