صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ربیعی: پس سخنرانی ائمه جمعه نیز نباید پخش شود

انتقاد‌از‌دلایل‌صداوسیما‌برای‌قطع‌سخنرانی‌روحانی

وزیر کار با انتقاد از دلیل تراشی‌های مسئولان صداوسیما برای قطع سخنرانی رئیس‌جمهوری در تلویزیون، گفت: پس در این صورت رئیس‌جمهوری باید تا روز انتخابات در خانه بنشیند و کاری انجام ندهد.
کد خبر: ۵۶۷۱۰۷
| |
12105 بازدید
وزیر کار با انتقاد از دلیل تراشی‌های مسئولان صداوسیما برای قطع سخنرانی رئیس‌جمهوری در تلویزیون، گفت: پس در این صورت رئیس‌جمهوری باید تا روز انتخابات در خانه بنشیند و کاری انجام ندهد.

علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در پاسخ به این سؤال که «به نظر شما، آیا دلیل عدم پخش سخنرانی رئیس‌جمهوری از رسانه ملی به دلیل کاندیداتوری ایشان در انتخابات مجلس خبرگان است؟»، گفت: دلیلش را بروید از کسی که پخش نکرد بپرسید؛ پس اگر دلیل این است، سخنان همه ائمه جمعه هم نباید پخش شود.

وی ادامه داد: بالاخره دولت بی‌صدا و کم‌صداست. صداوسیما در این زمینه سلیقه‌ای رفتار می‌کند و هر وقت به محتوا تمایلی ندارد، اینگونه برخورد می‌شود.

ربیعی با اظهار تأسف از دلیل‌تراشی‌های مسئولان صداوسیما برای برخوردهای سیاسی و سلیقه‌ای خود، تأکید کرد: اگر دلیل این است پس رئیس‌جمهوری باید تا انتخابات در خانه‌اش بنشیند و کاری نکند، به دلیل اینکه کاندیدای مجلس خبرگان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟