صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
علي حسيني:

قويترين مرد جهان را پس مي گيرم

کادر فني تيم ملي که انصافا توجه ويژه اي روي آماده سازي اردونشينان دارند با بررسي شرايط جسمي من اجازه آغاز تمرينات قدرتي و سرعتي ام را صادر کردند و هم اکنون در حال پيگيري برنامه هاي آنان هستم. در حال حاضر به رکورد 190 کيلوگرم در يکضرب و 230 کيلوگرم در دوضرب رسيده ام که قطعا در فرصت 4 تا 5 ماه باقيمانده افزايش چشمگيري خواهد داشت.
کد خبر: ۵۶۷۰۷
| |
2947 بازدید

وزنه بردار سنگين وزن و رکورددار جوانان جهان تمرينات قدرتي خود را براي حضوري قدرتمند در رقابتهاي جهاني کره جنوبي آغاز کرد.

به گزارش ايسنا، سعيد علي حسيني قهرمان و رکورددار جوانان جهان پس از پشت سر گذاشتن دوران آسيب ديدگي، تمرينات قدرتي خود را زير نظر کادر فني تيم ملي براي حضوري موفق در رقابت‌هاي جهاني کره آغاز کرد.

وي در اين خصوص گفت: پس از آسيب ديدگي زانو که در آستانه اعزام به مسابقات آسيايي قزاقستان گريبانگيرم شد اجبارا مدتي تمريناتم را به صورت سبک در اردبيل و زير نظر پدرم پيگيري کردم که خوشبختانه با توجه به توصيه پزشکان موثر بود و توانستم اين مصدوميت نه چندان جدي را پشت سر بگذارم.

وي ادامه داد: پزشکان درد زانويم را ناشي از حضور در چند مسابقه ليگ و بين المللي پي در پي دانستند و عنوان داشتند که با چند ماه مراعات و تمرين سبک رفع خواهد شد که خوشبختانه هم اکنون در سلامت کامل به سر مي برم.

قهرمان جوانان جهان اظهار داشت: از هفته پيش و با دعوت مدير تيم هاي ملي وارد اردوي تهران شدم و تمريناتم را هماهنگ با ساير اردونشينان آغاز کردم. اين مرحله از اردو براي حضوري موفق در رقابتهاي جهاني کره بر پا شده که با توجه به فرصت موجود مطمئنا بسيار مثمر تمر و تاثير گذار خواهد بود.

وي از آغاز تمرينات قدرتي و سرعتي خود خبر داد و گفت: کادر فني تيم ملي که انصافا توجه ويژه اي روي آماده سازي اردونشينان دارند با بررسي شرايط جسمي من اجازه آغاز تمرينات قدرتي و سرعتي ام را صادر کردند و هم اکنون در حال پيگيري برنامه هاي آنان هستم. در حال حاضر به رکورد 190 کيلوگرم در يکضرب و 230 کيلوگرم در دوضرب رسيده ام که قطعا در فرصت 4 تا 5 ماه باقيمانده افزايش چشمگيري خواهد داشت.

رکورددار جوانان جهان با تاکيد بر اينکه به زودي عنوان قويترين مرد جهان را از دست رقبا خارج خواهد ساخت گفت: پس از سالها که عنوان قويترين مرد جهان در دست حسين رضازاده بود اين عنوان دو سالي است که بدست رقيبان افتاده اما قول مي دهم با آمادگي بالا و در اولين فرصت با کمک کادر فني تيم ملي مجددا اين عنوان را به کشورمان بازگردانم و موجبات شادي ايرانيان را فراهم کنم.

وي در پايان گفت: خوشبختانه فدراسيون شرايط اردويي خوبي را برايمان مهيا کرده که اين شرايط در اردوي سطح ارتفاع اردبيل و منطقه خوش آب و هواي شورابيل تکميل تر خواهد شد. اميدوارم تمامي اردونشينان در نهايت سلامت و به دور از آسيب ديدگي تمرينات خود را پيگيري نموده و آماده حضور در جهاني کره شوند تا تيم ايران بتواند با کسب نتيجه اي منساب به کشور باز گردد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟