صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدار علیرضا بهشتی با مهدی کروبی

اعضاي كميته پيگيري وضعيت بازداشت شدگان بعد از انتخابات، با دادستان كشور و روساي كميسيون امنيت ملي و قضايي مجلس در آينده‌اي نزديك ديدار مي‌كنند.
کد خبر: ۵۶۶۱۴
| |
20677 بازدید

مشاور ارشد ميرحسين موسوي از ديدار روز گذشته اعضاي كميته پيگيري وضعيت بازداشت‌شدگان اخير با دبير كل حزب اعتماد ملي خبر داد.

عليرضا حسيني بهشتي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به سومين جلسه كميته پيگيري وضعيت بازداشت شدگان بعد از انتخابات گفت: سومين جلسه اين كميته روز گذشته تشكيل و قرار شد در خصوص تشكيل يك بانك اطلاعاتي از بازداشتي‌ها و كشته شدگان بعد از انتخابات اقدام شود.

وي افزود:در جلسه روز گذشته همچنين مقرر شد به خانواده بازداشتي‌هاي اخير كمك‌هاي حقوقي ارائه دهيم.

فرزند شهيد بهشتي همچنين از ديدار روز گذشته اعضاي اين كميته با مهدي كروبي خبر داد و گفت: در اين ديدار گزارشي از نحوه فعاليت كميته به ايشان ارائه شد و آقاي كروبي هم راه‌حل‌هايي را براي سرعت بخشيدن به پيگيري وضعيت بازداشتي‌هاي بعد از انتخابات پيشنهاد كرد و در خصوص پيگيري وضعيت خانواده‌هاي اين افراد نيز توصيه‌هايي كردند.

بهشتي در پايان همچنين از ديدار اعضاي اين كميته با دادستان كشور و روساي كميسيون امنيت ملي و قضايي مجلس در آينده‌اي نزديك خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟