ليـگ امسـال 360 درجـه تغيـير كـرده است
سرمربي تيم فوتبال بانوان ملوان بندرانزلي گفت: ليگ امسال در قياس با سال گذشته 360 درجه تغيير كرده است.
مريم ايراندوست در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: ليگ پارسال با حضور شش تيم و با شرايط ليگ مردان برگزار شد كه در نهايت امتيازبندي تيمها تكليف قهرمانان را مشخص ميكرد ولي امسال با پيشبيني و تدبيري فدراسيون 18 تيم در دوگروه به طور نيمه متمركز با هم مسابقه ميدهند.
وي افزود: من با اين نوع برگزاري ليگ مخالفتي ندارم از آبان تا دي ماه سال گذشته مدام با فدراسيون فوتبال اين بحث رامطرح ميكردم كه ليگ منظمي را برگزار كنيد چرا كه وقتي ليگ منظم باشد بازيكنان خوبي به تيم ملي تحويل داده ميشوند و در نهايت سود آن شامل حال تيم ملي خواهد شد.
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي تصريح كرد: همهي مربيان ليگ از كميته بانوان فدراسيون فوتبال ميخواهند كه تقويم سالانه داشته باشند و از قبل در جريان برنامه كامل مسابقات قرار بگيرند.
وي درمورد عملكرد بازيكنانش در مرحلهي دوم رقابتهاي مقدماتي ليگ بانوان متذكر شد: تا اين لحظه تيم ما در صدر جدول گروه A قرار دارد. بازيكنان ملوان خيلي خوب هستند. ما يك تيم منسجم و كاملا هماهنگ داريم. گروه A گروه بسيار سختي است چرا كه تمام تيمهاي برتر و قوي بانوان در اين گروه جمع شدند اين مساله كيفيت رقابتها را افزايش ميدهد و رقابتهاي سنگينتري را براي ما ايجاد ميكند در مجموع شرايط رقابتي نسبت به سال گذشته براي تيمها بسيار سخت شده است.
وي در خصوص كيفيت رقابتهاي ليگ يادآور شد: تيمها نسبت به سال گذشته رشد چشمگيري داشتند و در واقع همه بازيها از سطح كيفي خوبي برخوردار است. تيم ملوان سال گذشته تاكتيكپذير نبود ولي امسال ما يك فوتبال روان را از اين تيم شاهديم كه اين هم به دليل تخصيص امكانات براي بانوان است.
ايراندوست درمورد ديدار اين تيم با عقاب مازندران در روز پنجشنبه كه يكي از حساسترين رقابتهاي ليگ فوتبال بانوان در گروه A به شمار ميرود، به ايسنا گفت: پنجشنبه دو تيم قوي رو در روي هم قرار خواهند گرفت از نظر من اين بازي پاياپاي خواهد بود. اميدوارم يك گروه داوري خوب براي اين رقابت در نظر گرفته شود كه از عهده اين مسابقه برآيد. در مجموع توپ فوتبال گرد است و ممكن است هر اتفاقي بيافتد.
سرمربي تيم فوتبال بانوان بندر انزلي در خصوص داوري ليگ فوتبال بانوان متذكر شد: خوشبختانه در فوتبال نتيجه برد يا باخت تيمها به دست داور نيست البته اين هم ممكن است به دليل اين مساله باشد كه هنوز تيمهاي قوي رو در روي هم قرار نگرفتند چرا كه در شرايط سخت است كه نقش داوري پررنگ ميشود. به هر حال اميدوارم داوران هم به نسبت پيشرفت بازيكنان و تيمها در فوتبال در امر قضاوت رشد كرده باشند.
وي در پايان افزود: شرايط آب وهوايي در ساوه به گونهاي بود كه امكان اثرگذاري بر روي نتيجه مسابقات وجود داشت. در رقابتهاي روز نخست دور دوم به دليل انجام مسابقات در ساعت 15:30 مشكلاتي براي تيمها به دليل گرمي هوا به وجود آمد كه خوشبختانه هر چه پيش رفتيم با برنامهريزي فدراسيون ساعت اين مسابقه به صبح منتقل شد تا تيمها شرايط بهتري براي رقابت با هم داشته باشند.


