در آستانه انتخابات بر طبل اختلافات تکوبیم
علیرضا منادی سفیدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با تأکید بر جلوگیری از تفرقه در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، گفت: با توجه به شرایط ویژه حاکم بر کشور همچون موقعیت خاص امنیتی، ورود بازارهای اقتصادی جهان و شرایط ویژه بین المللی که عنوان پسابرجام را داردف همه افراد اعم از منتخبین انتخابات، ردصلاحیت شده ها، مدیران دولتی و آحاد جامعه باید تلاش کنند انتخابات به بهترین شکل برگزار شود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر به تأکیدات مقام معظم رهبری به برگزاری سالم و بی حاشیه انتخابات اشاره کرد و افزود: باید تلاش کرد سخنان تفرقه آمیز که حاشیه ایجاد می کنند بیان و بست داده نشود ضمن آنکه مجلس شورای اسلامی تمام قد از شورای نگهبان و قانون اساسی حمایت می کند.
وی با تأکید بر اینکه فقهای شورای نگهبان، خبره، عادل و توانمند هستند اضافه کرد: انتظار می رود مجلسی ها و تمامی مسئولان دولتی از تصمیمات این شورا حمایت کنند تا انشاءالله از انتخابات پیش رو با توجه به نقشه های پلید دشمن برای بر هم ریختن نظم داخلی ایران، سربلند بیرون آییم بنابراین باید بیدار و آگاه بود تا جلوی فتنه های جدید گرفته شود.
منادی سفیدان با بیان اینکه اتحاد و همدلی تمامی مسئولان لازمه جلوگیری از فتنه های جدید است، گفت: حمایت از قانون اساسی که حاصل خون هزاران شهید است و حمایت از نگهبانان قانون اساسی در شورای نگهبان برای سوق دادن کشور به سمت آرامش اهمیت فراوان دارد.
عضو هیأت رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: مردم ایران در طول سی و اندی سال که از انقلاب اسلامی می گذرد در مقابل مشکلات بسیاری مانند جنگ تحمیلی، تورم، رکود، بیکاری و ... ایستادگی کرده اند بنابراین باید همگی ثبات امروز کشور را با چنگ و دندان حفظ کرده و بر طبل اختلاف نکوبیم.


