صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لغو حکم اعدام ۱۴۹ نفر از طرفداران مرسی

کد خبر: ۵۶۵۴۶۹
| |
3999 بازدید
حکم اعدام ۱۴۹ نفر از طرفداران اخوان المسلمین توسط دادگاه استیناف مصر لغو شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز عربی، دادگاه استیناف مصر در جلسه ای حکم اعدام ۱۴۹ نفر از طرفداران محمد مرسی رئیس جمهوری سابق مصر را لغو کرد.

این افراد به دلیل دست داشتن در حوادث «کرداسه» به اعدام محکوم شده بودند. به موجب دستور دادگاه استیناف مصر، این افراد بار دیگر محاکمه خواهند شد.

نیروهای امنیتی مصر در پی برکناری محمد مرسی رئیس جمهور وابسته به اخوان المسلمین در سال ۲۰۱۳ تاکنون بسیاری از طرفداران و اعضای اخوان المسلمین را بازداشت کرد. بسیاری از این افراد به زندان و اعدام محکوم شدند. دولت مصر در حال حاضر گروه اخوان المسلمین را یک گروه تروریستی معرفی کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟