میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خیابانی در عربستان به نام «ابوبکر بغدادی»

هم نام بودن خیابانی در پایتخت عربستان با سرکرده گروهک تروریستی داعش؛ در شبکه‌های اجتماعی جنجال آفرین شده است.
کد خبر: ۵۶۵۲۸۴
| |
12593 بازدید
هم نام بودن خیابانی در پایتخت عربستان با سرکرده گروهک تروریستی داعش؛ در شبکه‌های اجتماعی جنجال آفرین شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، خیابانی با نام «ابوبکر البغدادی» در منطقه‌ای در ریاض پایتخت عربستان جنجال آفرین شده است.

شبکه خبری «سی ان ان»، گزارش داد که این خیابان سال گذشته نیز خبرساز شده بود و جنجال فراوانی به پا کرده بود اما شهرداری ریاض برای تعویض نام آن که مطابق با نام سرکرده گروهک تروریستی داعش است اقدامی نکرده است.

در همین راستا یک شهروند عربستانی پیشنهاد داده که نام این خیابان تغییر کند و شهرداری ریاض در پاسخ به او اعلام کرده پیشنهاد او مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

برخی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده‌اند احتمالا منظور از ابوبکر بغدادی برای نام گذاری این خیابان، «ابو بکر محمد بن خلف بن حیان بن صدقه الضبی البغدادی» و مولف کتاب اخبار القضات بوده که در سال 306 هجری قمری درگذشته است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات