صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بررسی برنامه ششم به مجلس آینده موکول شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۵ از توافق با دولت برای ارائه لایحه چند دوازدهم خبر داد و گفت: بررسی لایحه برنامه ششم به مجلس موکول شد.
کد خبر: ۵۶۵۱۹۳
| |
3685 بازدید

محمدرضا پور ابراهیمی با اشاره به وضعیت بررسی لایحه بودجه سال 95 و برنامه ششم اظهار داشت: روز گذشته آیین‌نامه داخلی کمیسیون تلفیق در رابطه با بودجه تصویب شد. اکنون کمیسیون‌های تخصصی مشغول بررسی احکام و ارائه پیشنهادات هستند و حدود 10 روز دیگر نظرات به کمیسیون تلفیق بودجه خواهد آمد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 95 مجلس تأکید کرد: پس از آن مجلس برای انتخابات آماده می‌شود و مجدداً 9 اسفند کمیسیون تلفیق بررسی بودجه را شروع خواهد کرد و تا پایان اسفند نهایی می‌شود و بعد از 15 فروردین در دستورکار صحن مجلس قرار خواهد گرفت.

این نماینده مجلس یادآور شد: با این اوصاف دولت مکلف است لایحه بودجه چند دوازدهم بیاورد. همچنین طبق طرح دو فوریتی که در مجلس رأی نیاورد، جمع‌بندی این بود که به جای طرح دو فوریتی حکم تمدید قانون برنامه پنجم توسعه تا زمان تصویب برنامه ششم در بودجه ذکر شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 95 مجلس تأکید کرد: بر اساس زمان‌بندی خردادماه سال آینده بررسی برنامه ششم شروع خواهد شد و احتمالاً تا شهریورماه ادامه خواهد داشت، بنابراین قطعاً به مجلس نهم نخواهد رسید و نمایندگان مجلس آن را بررسی خواهند کرد.

به گزارش فارس؛ وی ادامه داد: طبق صحبت‌هایی که رئیس مجلس با دولت داشته است، سازمان مدیریت تا چند روز آینده، لایحه چند دوازدهم ارائه خواهد کرد و ذیل آن ذکر می‌شود تا زمان تصویب برنامه ششم، برنامه پنجم تمدید خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار