صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر وزیر ورزش در مورد فساد در فوتبال

ما باید به دنبال شفاف سازی فضا باشیم نه این که به سمت مچ گیری پیش برویم.
کد خبر: ۵۶۴۹۶۸
| |
3162 بازدید
به گزارش تابناک ورزشی، بعد از انتشار گزارش کمیسیون اصل 90 مبنی بر فساد در فوتبال اظهار نظرهای مختلفی صورت گرفت اما وزیر ورزش در این مورد بحثی انجام نداد.
در نهایت محمود گودرزی امروز در حاشیه گردهمایی مدیران وزارت ورزش در استانها درباره گزارش کمیسیون اصل "90" مجلس شورای اسلامی در زمینه فساد در فو‌تبا‌ل نیز، می‌گوید: شعار ورزش پاک و معنوی جزو اولویت‌های اصلی وزارت ورزش و جوانان است. ما باید به دنبال شفاف سازی فضا باشیم نه این که به سمت مچ گیری پیش برویم. کمیسیون اصل "90" یک کمیسیون ناظر است که بر اساس قانون اجازه ورود به چنین مباحثی را دارد و هر آنچه را که تشخیص دهد به بخش قضایی معرفی خواهد کرد. ما در این زمینه چیزی را تایید و تکذیب نمی‌کنیم و بر مبنای قوانین امور را پیگیری می‌کنیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟