صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مجازات عجیب بابت متلک گفتن در اردن

کد خبر: ۵۶۴۷۵۰
| |
13665 بازدید
یک جوان در اردن که طبق قانون نانوشتۀ قبایل این کشور به جُرم متلک گفتن به یک دختر محکوم به بُریدن زبانش شده بود، از این مجازات نجات یافت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت میدل است آنلاین، جوانی در یکی از خیابان های شهر العقبه در جنوب اردن به یک دختر متلک گفته بود که قاضی قانون نانوشتۀ قبایل این کشور مجازات بُریدن زبان را برای وی تعیین کرد ولی این جوان با وساطت های بسیار از مجازات نجات پیدا کرد.

این جوان در مقابل رهایی از مجازات بریدن زبانش، باید غرامتی به ارزش 40 هزار دینار (56 هزار دلار) و یک دستگاه خودرو به قبیله آن دختر بدهد.

اختلافات و کشمکش های قبایل دختر و پسر به درگیری مسلحانه کشیده شده بود که سرانجام قاضی قانون نانوشتۀ قبایل اردن حکم به بریدن زبان پسر داد.

قبایل اردن برای حل اختلافات خود به قاضی خاص خود مراجعه می کنند؛ مراجعه به قاضی قبایل آداب و رسومی کهن در اردن است که همچنان اجرا می شود و قاضی براساس عُرفی که قانون نانوشتۀ قبایل این کشور است ، حکم خود را صادر می کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات