صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
امیرعبداللهیان:

تلاش تهران برای حل بحران سوریه

معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اختلافات میان تهران و ریاض می‌گوید: «تلاش خواهیم کرد تصمیم نادرست عربستان سعودی در قطع روابط سیاسی با ایران در حل مساله سیاسی سوریه تاثیر نگذارد.»
کد خبر: ۵۶۴۲۰۸
| |
2580 بازدید
معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اختلافات میان تهران و ریاض می‌گوید: «تلاش خواهیم کرد تصمیم نادرست عربستان سعودی در قطع روابط سیاسی با ایران در حل مساله سیاسی سوریه تاثیر نگذارد.»

به گزارش ایرنا، حسین امیرعبداللهیان که در روسیه به سر می‌برد، روز پنج شنبه در کنفرانسی خبری گفت: «توسعه روابط ایران با کشورهای همسایه از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس در اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.»

وی با اشاره به اختلافات پیش آمده میان تهران و ریاض تصریح کرد: «در ارتباط با عربستان سعودی از ایجاد تنش و تشنج استقبال نمی‌کنیم و از این کشور دعوت می‌کنیم اقدامات تحریک آمیز را متوقف کند.»

پیام ما به همسایگان، دوستی، همکاری، صلح و آرامش است

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این کنفرانس خبری گفت: «پیام همیشگی ما به دوستان و کشورهای همسایه در خلیج فارس دوستی، همکاری، صلح و آرامش است.»

وی تصریح کرد: «همسایگان اولویت ما در توسعه روابط هستند. باور داریم در دوران پسا فرجام فرصت‌های جدی برای همکاری های اقتصادی و تجاری با کشورهای همسایه و خلیج فارس فراهم می‌شود.»

امیرعبداللهیان با اشاره به اینکه در دیدار با میخائیل بوگدانف معاون وزیر امور خارجه و نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه درباره روابط ایران و عربستان و همچنین تجاوز ریاض به یمن گفتگو شده است، گفت: «تهران و مسکو از راه حل سیاسی یمن با تلاش سازمان ملل حمایت می‌کنند.»
ویرانه های ناشی از حملات هوایی عربستان سعودی به شهر صنعا پایتخت یمن؛ (عکس از خبرگزاری فرانسه)

حملات عربستان به یمن باید متوقف شود

وی با اشاره به تهاجم نظامی عربستان سعودی و متحدانش به یمن تصریح کرد: «معتقد هستیم حملات نظامی به مردم مظلوم یمن باید متوقف شود. نوع رفتار عربستان در یمن و این که ریاض دچار سر درگمی در این کشور شده، باعث بدتر شدن اوضاع یمن شده است.»

امیرعبداللهیان برای سفری دو روزه و دیدار با مقامات روسیه، روز چهارشنبه وارد مسکو شده است، تاکید کرد: «توقف حملات به یمن و بازگشت به میز مذاکره به نفع عربستان و طرف‌های یمنی، منطقه‌ای و بین المللی است. به تلاش‌های جدی خود برای تشویق همه طرف‌های یمنی در نشستن پشت میز مذاکره با وساطت سازمان ملل ادامه می‌دهیم.»

وی ادامه داد: «متاسفانه در سایه جنگ تحمیلی به یمن، وضعیت انسانی در این کشور اسفبار شده است. شکستن محاصره اقتصادی و انسانی و حل مسائل این کشور در اولویت قرار دارد و باید به این مساله توجه کرد.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟