صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در دیدار واعظی با وزیر اقتصاد، صنعت و دیجیتال فرانسه انجام شد؛

امضای سند جامع فناوری بین ایران و فرانسه

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات که به همراه رییس جمهوری کشورمان در پاریس به سر می برد با وزیر اقتصاد و صنعت و دیجیتال فرانسه دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۵۶۴۰۸۱
| |
5170 بازدید
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات که به همراه رییس جمهوری کشورمان در پاریس به سر می برد با وزیر اقتصاد و صنعت و دیجیتال فرانسه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایلنا، سفارت کشورمان در فرانسه اعلام کرد: محمود واعظی در دیدار با ماکرون، وزیر اقتصاد و صنعت و دیجیتال فرانسه توجه به توسعه بخش ICT در آینده و تجربیات و حضور شرکتهای فرانسوی در بازار ایران، خواستار فعالیتهای مشترک بین دو کشور و سرمایه گذاری در این بخش توام با انتقال تکنولوژی در بازار بزرگ ایران شد.

ماکرون در این دیدار گفت: توسعه روابط اقتصادی برای فرانسه با ایران بسیار مهم و اساسی است و ما متعهد می شویم که هر آنچه در سفر دکتر روحانی به فرانسه تفاهمی شود به مرحله عمل گذاشته شود و همکاریهای رنو و START UP را با یکدیگر بررسی کنیم و من برای بررسی و ارزیابی پیشرفتها و برای روابط مان به ایران خواهم آمد و اجرای سند جامع در بخش فن آوری بین دو کشور که فردا احصاء می‌شود را پیگیری کنم.

فرانسه مایل است شرکتهای فرانسوی با شرکت های بخش خصوصی در ایران همکاری های تنگاتنگی داشته باشند.​

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟