صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پسرفت ايران براي جام جهاني 2014

مي گويند رئيس سازمان تربيت بدني هم قرار است بيايد، اما تا پايان مراسم هيچ خبري از مهندس نمي شود، به نظر مي رسد از اول هم قرار نبوده علي آبادي به آکادمي بيايد، اما ميزبانان اين مراسم براي بالا بردن سطح مراسم چندين بار اعلام کردند قرار است مهندس علي آبادي هم به جمع حاضران اضافه شود. سخنرانان مراسم يکي پس از ديگري پشت تريبون مي روند تا براي حاضران در مراسم سخنراني کنند.
کد خبر: ۵۶۴۰۳
| |
2086 بازدید

قدس؛ کارکنان هتل فکر مي کنند در سالن اجتماعات مراسم عروسي برپاست، آهنگهاي آنچناني براي مدعوين جشن فدراسيون فوتبال پخش مي شود تا خداي ناکرده غم به سراغشان نيايد، علي کفاشيان که تا چند ساعت پيش خود را شريک غم خانواده هاي عزادار ملي پوشان جودو مي دانست حالا در نقش صاحب مجلس در رديف نخست سالن نشسته تا جشني براي فوتبالي ها با حضور وي و دوستانش برگزار شود.

خنده هاي آقاي رئيس، ماتم وي در مراسم صبح را به کلي از خاطر پاک مي کند. دو، سه خبرنگاري که در مراسم حضور دارند، زير لب مي گويند اي کاش به حرمت خانواده هاي عزادار، حداقل اين مراسم را به زمان ديگري موکول مي کردند!

***
مي گويند اين مراسم براي تقدير از مديران و تيمهاي افتخارآفرين برگزار شده، اما نکته جالب توجه اينجاست که نيمي از چهره هايي که قرار بود از آنها در اين مراسم تجليل شود، ترجيح دادند به آکادمي فوتبال نيايند. دادکان، نوآموز و حسين شمس که از چهره هاي کليدي اين مراسم بودند، در اين مراسم نيامدند تا ثابت شود اختلافهايي که در مطبوعات از آنها صحبت مي شود، واقعيت دارد.

مي گويند دادکان پيش از اين مراسم رسماً اعلام کرده بود به هيچ وجه در اين مراسم شرکت نمي کند، چرا که شأن افراد در فوتبال ايران رعايت نمي شود.

تيمسار نوآموز هم به پيروي از دکتر دادکان توجهي به دعوت نامه فدراسيون نمي کند تا دو مدير از مديران برتر به مراسم نيايند.

حسين شمس هم در فهرست کساني است که به هتل نمي آيد، برخي نزديکان او مي گويند«مصاحبه هاي چند روز پيش کفاشيان باعث شد حسين شمس از حضور در اين مراسم صرف نظر کند تا شايد به اين ترتيب اعتراض خود را به سخنان کفاشيان نشان دهد.»

داوود نصيري داور برگزيده کنفدراسيون فوتبال آسيا هم جزو غايبان اين مراسم است اما داريوش مصطفوي و منوچهر نظري جزو اولين نفراتي بودند که از قبل از شروع رسمي اين مراسم به آکادمي فوتبال آمدند!

البته بايد به نام اين افراد نام عباس انصاري فرد مديرعامل تيم پرسپوليس را هم اضافه کرد، چرا که او آمده بود تا تنديس کنفدراسيون فوتبال آسيا براي پرتماشاگرترين باشگاه آسيا را دريافت کند.

کفاشيان هر چند دقيقه يک بار با داريوش مصطفوي و مهدي تاج که در رديف نخست کنار هم نشسته اند، جملاتي را زمزمه مي کند. مجري، مراسم را شروع مي کند، گويا به نوازنده کيبورد پيغام داده بودند بايد در اين مراسم حسابي کولاک کند چرا که آقاي نوازنده تصور مي کرد بايد سنگ تمام بگذارد.

همه مدل آهنگ شنيده مي شود، آهنگهايي با ريتم تند و هيجان آور، انگار نه انگار چند روز پيش 168 نفر از هموطنان ما در سانحه سقوط هواپيما جان خود را از دست داده اند، انگار نه انگار صبح يکشنبه ورزش ايران با پيکر 11 نفر از اعضا جوان خود خداحافظي کرده، راستي که ما چقدر فراموشکاريم!

مي گويند رئيس سازمان تربيت بدني هم قرار است بيايد، اما تا پايان مراسم هيچ خبري از مهندس نمي شود، به نظر مي رسد از اول هم قرار نبوده علي آبادي به آکادمي بيايد، اما ميزبانان اين مراسم براي بالا بردن سطح مراسم چندين بار اعلام کردند قرار است مهندس علي آبادي هم به جمع حاضران اضافه شود. سخنرانان مراسم يکي پس از ديگري پشت تريبون مي روند تا براي حاضران در مراسم سخنراني کنند.

علي کفاشيان که پشت ميکروفون مي ايستد، همه مبهوت سخنان آقاي رئيس مي شوند. کفاشيان با لبخند از بخت بلند مديران فدراسيون و موفقيتهاي اين فدراسيون در دوره مديريتي خود مي گويد، اما آقاي رئيس يادش مي رود درباره ناکامي بزرگ هم حرف بزند، اما تا جايي که جا دارد درباره افتخارات فوتبال ايران در دوره مديريتي خودش سخنوري مي کند.

آقاي رئيس که دلش نمي آيد جماعت حاضر در سالن ساکت بنشينند، با دستانش حالتي عجيب مي گيرد و مي گويد: «من امروز به جاي تمام شماها ناسزا مي شنوم، اما مطمئن باشيد فردا نوبت شما مي شود، آقاي عنايت از بيست روز ديگر که ليگ شروع بشود، اين اتفاق براي شما مي افتد!

***
اما نکته اي که در حاشيه اين مراسم هرگز ديده نشده، اتفاق تلخي بود که به پاس مديريت ارزشمند جناب کفاشيان و دوستان ايشان در اين دوره رخ داده بود. درست در لحظاتي که مسؤولان فدراسيون فوتبال مشغول کف زدن و شادي کردن بودند، کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا تصميم گرفت تيم ملي ايران را که نتوانست در رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 جواز صعود به مرحله نهايي را به دست آورد، براي شرکت در رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل از يک دوره پايين تر وارد مسابقات کند و راه سخت تري را پيش روي ايران قرار دهد چرا که تيم ملي ايران در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 در بين 5 تيم صعود کننده به مرحله نهايي قرار نگرفت!

هر چند مديران فدراسيون ما اگر از اين مسأله خبردار هم مي شدند با اعتماد به نفسي مثال زدني مدعي مي شدند اين اتفاق يک هديه بزرگ به فوتبال ايران بوده و کمتر فدراسيوني مي تواند از چنين موهبتي برخوردار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار