مكزيك در نيمه نهايي جام طلايي
تيمهاي مكزيك و كاستاريكا ديروز به مرحله نيمه نهايي مسابقات فوتبال جام ملتهاي امريكاي شمالي و مركزي و حوزه درياي كاراييب (گولدكاپ) 2009 كه 13 روز است در شهرهاي مختلف امريكا جريان دارد، رسيدند. در ادامه مرحله يكچهارم نهايي اين مسابقات روز دوشنبه دو ديدار ديگر در استاديوم مدرن شهر دالاس كه متعلق به باشگاه «فوتبال امريكايي» دالاس كاوبويز اين شهر است، برگزار شد و دو تيم فوق صاحب بردهايي قاطع در برابر رقباي خود شدند.
به نوشته ایران؛ مكزيك فاتح 3 دوره گولدكاپ 0-4 بر هاييتي غلبه كرد و كاستاريكا 1-5 بر گوادلوپ چيره شد. اين دو تيم روز پنجشنبه در شيكاگو روبهروي هم ميايستند و همان روز در ديگر ديدار مرحله نيمهنهايي هندوراس با امريكا بازي خواهد كرد.
بهترين بازيكن مكزيك در برابر هاييتي، ميگل سابا بود كه دو گل زد و يك گل ساخت. در اين مسابقه ژان دومنيگز زفيرين دروازهبان هاييتي يك ضربه پنالتي مكزيك را كه توسط كاسترو در دقيقه 23 نواخته شد، دفع كرد، اما سابا حاضر بود تا توپ ريباند شده را وارد دروازه كند. ديگر گل سابا در دقيقه 63 و روي كرنري از جوواني دوسسانتوز جوان بهدست آمد و او حالا 4 گل زده در اين تورنمنت در كارنامه خود دارد.
خود دوسسانتوز كه بازيكن فعلي تاتنهام و عضو سابق بارسلونا است، در اين مسابقه يك گل جالب با شوتي از فاصله 22 متري به ثمر رساند و ديگر گل اين تيم را پابلو بارهرا با يك شوت پاي راست زد.
مكزيك در حالي به اين برد رسيد كه مربي سرشناساش خاويير اگيره بهخاطر 3 جلسه محروميت انضباطي حق نشستن روي نيمكت را نداشت و از روي سكوها بازي را ميديد و دستيارش ماريو كاريلو در كنار خط مستقر بود و اين سناريو پنجشنبه در مرحله نيمهنهايي نيز تكرار خواهد شد. موقعي كه سومين (و آخرين) جلسه محروميت اگيره سپري خواهد شد.
در ديگر ديدار ديروز گولدكاپ (جام طلايي) الوارو سابوريو مهاجم كاستاريكا دو گل زد تا اين تيم به برد 1-5 در برابر گوادلوپ برسد و نمايش قدرت بدهد. تيم پيروز در همان 16 دقيقه اول دو گل زد تا كار را تمام كند و سلسو بورگس كه زننده گل اول در دقيقه سوم بود، در پايان كار گفت: «اين برد حاصل پاسكاريهاي سريع و دقيق ما بود و خود من اين گل را مديون پاس دقيق ارماندو الونسو بودم كه حتي فكر كردن هم نميخواست.»
راجر سالنوت مربي گوادلوپ نيز اظهار داشت: «بدون تمركز لازم و درهمريخته بوديم و بعد از آن دو گل نخست، امكان جبران براي ما از بين رفت.»
● متقلب، به خانهات برگرد
تيم گالكسي امريكا صبح ديروز در ديداري دوستانه در شهر لسآنجلس با ميلان ايتاليا 2-2 مساوي كرد. اين بهواقع مسابقهاي بود بين دو تيمي كه ديويد بكام در عضويت آنان است.
اين هافبك 34 ساله انگليسي در اصل در استخدام گالكسي است، اما نيم فصل دوم مسابقات سال گذشته را بهعنوان يار قرضي در ميلان گذراند و بهرغم اصرار و درخواست سران گالكسي تازه دو هفته است كه به اين تيم بازگشته و آن هم درحالي كه بيش از 4 ماه از شروع فصل جاري ليگ فوتبال امريكا (MLS) ميگذرد و به همين سبب ديروز در ديدار با ميلان كه اولين بازي خانگي او براي گالكسي بعد از حدود 9 ماه دوري وي از اين تيم تلقي ميشد با برخورد بسيار سرد و منفي هواداران گالكسي مواجه و بارها از طرف آنها هو شد.
در دستهاي بسياري از هواداران گالكسي پلاكاردهايي در نفي وي و رفتارش ديده ميشد و روي يكي از آنها نوشته شده بود: «متقلب، به خانهات برگرد.» كار به جايي كشيد كه در بين دو نيمه وقتي دو تيم به رختكن ميرفتند، هافبك اسبق رئال مادريد و منچستريونايتد به سمت جايگاه مخالفان خود رفت و چيزي را فرياد كرد.
يك تماشاگر از بالاي سكوها به پائين پريد و به سمت بكام دويد تا احتمالاً او را كتك بزند، اما پليس مانع وي شد و از زمين بيرون راند. بكام بعداً به شبكههاي تلويزيوني گفت: «آنها حرفهاي خوبي نميزدند. به يكي از آنها گفتم بيا پائين با من دست بده و دوست بشو، اما او خشمگينانه به پائين پريد و مقاصدي داشت. ايرادي ندارد. آدم نميتواند محبوب همگان باشد!»
بازي مذكور مساوي تمام شد و آن هم در ديداري كه اولين مسابقه ميلان تحت هدايت لئوناردو مربي جديد برزيلياش بود. لئوناردو با استفاده از فرصت حاصله گفت: «بكام هنوز عالي است و اگر گالكسي و تماشاگران او را نميخواهند، ما حاضريم وي را تمام وقت به خدمت بگيريم.»
گفتني است در اين مسابقه، تياگو سيلوا و فيليپو اينزاگي براي روسونري و النگوردون و برايان جوردن براي ميزبان گلزني كردند.


