ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فابیوس: کردها به مذاکرات ژنو دعوت نشدند

«لوران فابیوس» وزیر امور خارجه فرانسه به نقل از فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، گفت: حزب اتحاد دموکراتیک کردها به مذاکرات ژنو دعوت نشدند.
کد خبر: ۵۶۳۸۱۰
| |
4963 بازدید

«لوران فابیوس» وزیر امور خارجه فرانسه به نقل از فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، گفت: حزب اتحاد دموکراتیک کردها به مذاکرات ژنو دعوت نشدند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز از پاریس، فابیوس در گفت و گو با رادیو «فرانس کولتور»، گفت: «استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه به من اطلاع داد که دعوت نامه مذاکرات ژنو در مورد سوریه برای حزب اتحاد دموکراتیک کردها ارسال نشده است.

به گزارش ایرنا، «صالح مسلم» رهبر حزب اتحاد دموکراتیک کردستان دیروز (سه شنبه) اعلام کرد این گروه برای شرکت در مذاکرات صلح ژنو دعوت نشده است.

«مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه نیز گفته بود: اگر عناصر حزب کردهای سوریه (حزب اتحاد دموکراتیک) در نشست ژنو حضور داشته باشند، آنکارا در این نشست حضور نخواهد یافت.

سازمان ملل اعلام کرده که بر پایه بندهای قطعنامه 2254 از طرف های تاثیر گذار در بحران سوریه و همچنین نمایندگان مخالفان و دولت دمشق برای حضور در نشست ژنو3 که قرار است روز جمعه برگزار شود، دعوت به عمل آورده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار