ناوگان هوایی به ۵۰۰ هواپیما نیازدارد
سیدمهدی هاشمی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با بیان اینکه تحریم ناروا و ظالمانه ای که توسط غرب و به ویژه آمریکا به ملت ایران تحمیل شد،ایمنی مردم را به مخاطره انداخت،گفت:حوادث هوایی ما 3 برابر نرم جهانی بود آن هم به دلیل نیروهای مجرب و متخصص در کشور که اگر این شرایط تحریمی در کشور دیگری اتفاق می افتاد به بیش از 10 برابر توسعه پیدا می کرد.
نماینده مردم تهران،ری، شمیرانات،اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور به حدود 500 فروند هواپیمای مسافری نیاز دارد، افزود:درحال حاضر 150 فروند هواپیما در کشور وجود دارد که آن هم به نوعی نیازمند بازسازی است.
ایمن ترین و ارزان ترین مسیرها در منطقه متعلق به ایران است
هاشمی با بیان اینکه رئیس جمهور و وزیر راه درسفر به فرانسه قرارداد خرید 114 فروند هواپیما را امضا خواهد کرد،ادامه داد:ضمن عقد قرارداد باید ضمانتنامه های لازم از این شرکت ها اخذ شود تا به راحتی توانایی لغو قراردادها را نداشته باشند.
وی با بیان اینکه از آنها خواسته شده تا علاوه بر ضمانتنامه امتیازاتی از آنها گرفته شود، افزود:ایران در چشم انداز 1404 باید به کشور نخست منطقه در تمام زمینه ها شود و درحال حاضر ایمن ترین و ارزان ترین مسیرها در منطقه متعلق به ایران است که باید از این شرایط بهره برداری مناسب کرد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه ایران حداقل باید مرکز تعمیر و نگهداری این هواپیماها در سطح منطقه شود،اظهارداشت:برخی قطعات و رده های تعمیراتی باید در ایران وجود داشته باشد و دولت باید به این موضوع توجه لازم را داشته باشد.


