ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت مجلس با طرح تقویت بسیج مستضعفین

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا با کلیات طرح تقویت بسیج مستضعفین موافقت کردند اما نماینده دولت آن را در تداخل با وظایف برخی دستگاه‌های اجرایی دانست
کد خبر: ۵۶۳۵۵۱
| |
4210 بازدید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا با کلیات طرح تقویت بسیج مستضعفین موافقت کردند اما نماینده دولت آن را در تداخل با وظایف برخی دستگاه‌های اجرایی دانست و خواستار ارجاع آن به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شد.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه) پارلمان کلیات طرح تقویت بسیج مستضعفین را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند.

وکلای ملت با 150 رأی موافق، 17 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 210 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات طرح مذکور را مصوب کردند.

کلیات این طرح هیچ مخالفی نداشت به همین دلیل نمایندگان موافق نیز صحبت نکردند.

اما وقتی نماینده دولت پشت تریبون قرار گرفت تا نظر دولت درباره طرح تقویت بسیج مستضعفین را به اطلاع وکلای ملت برساند، از آنان خواست این طرح را به دلیل تداخل با وظایف برخی دستگاه‌های اجرایی دوباره به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع کنند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات