صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دفاع موشکی آگیس در هاوایی فعال می‌شود

ارتش آمریکا در حال بررسی عملیاتی کردن سایت دفاع موشکی آگیس خود در هاوایی است تا ظرفیت دفاع خود در مقابل حملات موشکهای بالستیکی را افزایش دهد.
کد خبر: ۵۶۲۹۲۹
| |
5535 بازدید
ارتش آمریکا در حال بررسی عملیاتی کردن سایت دفاع موشکی آگیس خود در هاوایی است تا ظرفیت دفاع خود در مقابل حملات موشکهای بالستیکی را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا ، به نق از خبرگزاری رویترز، این پیشنهاد از سوی ارتش آمریکا در حقیقت در واکنش به چهارمین آزمایش اتمی کره شمالی در ششم ژانویه 2016 و توانمندی‌های اخیر موشکی چین است.

یکی از مقام‌های چینی در آمریکا به این مساله اشاره کرده که پکن این چنین اقداماتی از سوی آمریکا را برای روابط بین دو کشور غیرسازنده می‌داند.

آگیس که توسط شرکت تسلیحات سازی لاکهید مارتین ساخته می‌شود، برای استفاده در ناوشکن‌های نیروی دریایی آمریکا ساخته می‌شود و در میان سیستم‌های دفاع موشکی پیشرفته آمریکا قرار دارد.

استقرار موشکهای آگیس در زمین موسوم به "آگیس ساحلی" در هاوایی و ایجاد ارتباط آنها با آگیس‌های نصب شده بر روی ناوشکن‌ها باعث ایجاد یک سایت دفاع موشکی دائم در اقیانوس آرام می‌شود که ظرفیت دفاع و حفاظت زیادی برای آمریکا درست در زمانی فراهم می‌کند که کره شمالی در حال توسعه و ساخت موشکهای خود است.

با عملیاتی کردن این سایت در هاوایی ارتش آمریکا باید پرسنل خود، ذخیره موشک‌ها و امنیت خود را افزایش دهد که دربر دارنده هزینه‌ای بالغ بر 41 میلیون دلار خواهد بود.

فرماندهی نیروهای پاسیفیک آمریکا در این باره گفت:‌ هنوز تصمیمی درباره این سایت اتخاذ نشده است اما آگیس ساحلی در هاوایی یک ظرفیت اثبات شده برای ارتش آمریکا است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی