فروش 6 آپارتمان با اسناد جعلی
کد خبر: ۵۶۱۹۷۹
| | 3452 بازدید
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری جاعل اسناد ملکهای شخصی در پرند خبر داد.
به گزارش میزان، فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری جاعل اسناد ملکهای شخصی در پرند خبر داد.
سرهنگ عبداللهزاده پاشاکی با اعلام این خبر گفت: ماموران کلانتری پرند در پی مراجعه شخصی مبنی بر اینکه در معامله یک واحد آپارتمان از وی کلاهبرداری شده، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران انتظامی پس از شنیدن اظهارات مالباخته و در پی فعالیتهای اطلاعاتی موفق به شناسایی شخص کلاهبردار در شهر پرند شده و با تشکیل یک تیم عملیاتی و هماهنگی مقام قضائی متهم به نام «ع-ه» را دستگیر و جهت بررسی و بازجویی به پلیس آگاهی تحویل دادند.
پاشاکی تصریح کرد: متهم دستگیر شده در بازجوییهای پلیسی جرم خود را قبول داشته و در ادامه به فروش شش واحد آپارتمانی با ارائه سندهای جعلی در پرند اعتراف کرده که پس از تشکیل پرونده قضائی و گذراندن مراحل قانونی روانه زندان شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


