هاشميطبا: علی آبادی برکنار شود
رئيس اسبق سازمان تربيتبدني گفت: محمد علي آبادي طي چهار سال گذشته عملكرد قابل قبولي را در سازمان تربيتبدني كشور داشته است و به نظر من وی اگر در سازمان بماند به سود ورزش است.
سید مصطفي هاشميطبا رئيس اسبق سازمان تربيتبدني در آستانه تغيير و تحولات مديريتي در سازمان ورزش كشور در گفتوگو با ايلنا گفت: با نگاهي دقيق بر ارزيابي فعاليتهاي ورزشي كشور طي چهار سال گذشته به وضوح ميتوان ديد و درك كرد كه عملكرد سازمان تربيتبدني در دولت نهم به مراتب خيلي بهتر و قابل قبولتر از ديگر سازمانهاي اين دولت بوده است.
وي اضافه كرد: با توجه به اين موضوع در حال حاضر كه در آستانه تغيير و تحولات مديريتي دربیشتر سازمانهاي كشور، در دولت دهم هستيم بهتر است به جاي اينكه يك فرد ناآشنا با ورزش را جايگزين عليآبادي كنيم، همين شخص را بر مسند اين سمت قرار دهيم.
هاشميطبا اضافه كرد: بانگاهي اجماعي بر كارنامه كاري عليآبادي هم ميتوانيم دريابيم كه او تا آنجايي كه توانسته سعي كرده به نفع ورزش كشور عمل كند به طوري كه ميبينيم دهها سالن ورزشي در سراسر كشور راهاندازي شده، كاروان ورزشي ايران با تعداد نفرات بيشتري نسبت به دورههاي قبل در مسابقات المپيك و جهاني شركت كرده و علاوه بر آن حضور تيمهاي ملي در بازيهاي آسيايي بسيار پررنگ تر از گذشته بوده است.
وي بيان كرد: اما در صورتي كه فردي ورزشي بر مسند رياست جديد سازمان تربيتبدني بنشيند آنگاه جايز است كه عليآبادي از ادامه كار خود در اين مجموعه بركنار شود.
رئيس اسبق سازمان تربيتبدني در ادامه در خصوص عملكرد كاروان ورزشي ايران در نخستين دوره بازيهاي آسيايي نوجوانان سنگاپور گفت: در حالي كه براي اولين بار بود كه اين مسابقات برگزار ميشد اما كاروان ورزشي كشورمان خيلي پائينتر از حد خود و انتظار مسوولان و كارشناسان اين رشته در اين رقابت ها ظاهر شدند.
وي در اين رابطه ادامه داد: به طوري كه اگر دووميدانيكاران كشورمان به چهار مدال اين مسابقات نميرسيدند به طور حتم جايگاهي بسيار پائينتر ازرده يازدهم آسيا داشتيم.
وي يادآور شد: متاسفانه سياست ورزش ايران از ابتدا تا به حال به اينگونه بوده كه مسوولان هيچگاه در رده تيمهاي پايه سرمايهگذاري نكردهاند. ريشه اصلي اين موضوع بيشتر از هر چه متوجه ضعف شديد در ورزش مدارس كشور است.
وي تاكيد كرد: اميدوار هستيم كه مسوولاني كه در سازمان ورزش كشور در راس كار قرار ميگيرند تحول عظيم و بزرگ در ادارات آموزش و پرورش كليه استانها انجام دهند تا بناي اصلي رشد و توسعه و سرمايهگذاري روي تيمهاي پايه از اين بخش آغاز شود تا به مقصد نهايي برسيم.


