صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تجارت شرکت های ایرانی و آمریکایی آزاد شد

کد خبر: ۵۶۱۳۳۴
| |
11171 بازدید
مقامات امریکا محدودیت های مربوط به خرید نفت ایران از سوی نهادهای غیرامریکایی و همچنین فروش کالا و خدمات به بخش انرژی ایران را از میان برداشتند.

رویترز در گزارشی از وزارت خزانه داری امریکا اعلام کرد: واشنگتن درچارچوب کاهش تحریمها علیه ایران طبق توافق هسته ای بین المللی ، به شعبه های خارجی شرکت های امریکایی اجازه تجارت با ایران را خواهد داد.

به گزارش کمیسیون اروپا ؛ این تحریمها صادرات ایران به کشورهای اتحادیه اروپا راعمدتا درارتباط با انرژی در فواصل سال های 2012 و 2013 تا 86 درصد کاهش داد.

لغو ممنوعیت تجارت غیر امریکاییها با بخش نفتی ایران یک گشایش مهم در تحریمی بود که مناسبات غرب با دارنده یکی از بزرگترین ذخایر نفت جهان را قطع کرده بود.درحالیکه شرکتهای امریکایی هنوز درمورد خرید نفت ایران یا تامین تجهیزات صنعت نفت این کشور محدودیت دارند، اروپا به این بازار دسترسی خواهد داشت.

گفتنی است شعبه های خارجی شرکتهای امریکا تا سال 2012 اجازه فعالیت در ایران را داشتند ولی بعدا تحریم های کنگره امریکا گسترش یافت و مجازاتهایی برای شرکتهای امریکایی در صورت معامله واحدهای خارجی آنها با ایران در نظر گرفته شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار