تهرانی ها امروز دمای 42درجه را لمس کردند
بر اساس پيشبيني سازمان هواشناسي استان تهران امروز دماي شهر تهران به 42 درجه سانتيگراد رسيد.
به گزارش هواشناسي استان تهران بر اساس نقشههاي پيش يابي شهر تهران در طي روزهاي آينده تغيير عمدهاي در شرايط جوي تهران و استان تهران ايجاد نخواهد شد و الگوهاي تابستاني همچنان در كشور مستقر هستند.
بر اساس اين گزارش در اين مدت دماي اغلب مناطق كشور افزايش خواهد يافت همچنين در غرب و جنوب غرب كشور نيز گرد و غبار طي چند روز آينده افزايش مييابد.
همچنين در شمال سيستان و لوچستان گاهي وزش باد و گرد و خاك ديده ميشود و اين در حالي است كه در جنوب اين استان افزايش ابر و احتمال رگبار و رعد و برق در بعد از ظهر امروز و فردا پيش بيني ميشود.
در تهران امروز و فردا هواي شهر تهران و شهرستانهاي استان صاف خواهد بود اما اين آسمان صاف افزايش گرما را براي شهروندان تهراني به همراه خواهد داشت.
امروز تهرانيها در خنكترين زمان روز دمايي معادل 33 درجه را تجربه ميكنند اما در گرمترين لحظه ايستگاههاي ثبت دماي شهر تهران پيشبيني ميشود دمايي معادل 42 درجه را ثبت كنند.
همچنين در 24 ساعته گذشته منطقه فرودگاه امام(ره) و شهر ورامين بيشترين دما را با عدد 42 درجه به خود اختصاص دادند كه در نقطه مقابل فيروزكوه با دماي 15 درجه خنكترين منطقه استان تهران به ثبت رسيد.


