میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جان کري با مجوز لغو تحريم ها راهي وين شد

کد خبر: ۵۶۱۰۶۸
| |
20248 بازدید
|
۶
در آستانه انتشار گزارش آژانس درباره انجام تعهدات هسته اي ايران وزير خارجه امريکا با مجوز لغو تحريم ها راهي وين شد

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما،‌ پايگاه اينترنتي صداي آمريکا گزارش داد : در آستانه انتشار گزارش آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره انجام تعهدات هسته‌اي ايران در توافق جامع اتمي، باراک اوباما رئيس جمهوري آمريکا، جان کري وزير خارجه خود را با مجوز لغو تحريم‌هاي ايران راهي وين کرد.

اين پايگاه اينترنتي در گزارش خود به نقل از آسوشيتدپرس اعلام کرد: به عنوان نشانه ديگري که اجراي برجام نزديک است، باراک اوباما  روز جمعه حکمي را صادر کرد که بر مبناي آن  جان کري وزير خارجه او اختيار لازم براي تاييد اجراي برجام را خواهد داشت.

اين به معناي آن است که روند لغو تحريم‌هاي بانکي، مالي و انرژي بلافاصله آغاز خواهد شد. اين اقدام بعد از آن است که تهران با جامعه بين المللي براي اثبات ماهيت صلح آميز بودن برنامه هسته‌اي اش همکاري  کرد.

پيش از اين مارک تونر سخنگوي وزارت خارجه آمريکا هم اعلام کرد کري با سفر به وين، با موگريني و محمدجواد ظريف ديدار مي کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۶
مجيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
اميدوارم از اين نمد كلاهي هم به مردم برسد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
من مطمئن هستم که مطالب و موضوعاتی نیز در کنار این مجوز به صورت محرمانه با آقای ظریف مطرح خواهد شد. امیدوارم که این بازی پیش روی خاکریز به خاکریز دشمن را مسئولین ما تمام کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
شکر.
بهروز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
روحانی - ظریف - اوباما و کری مچکرررررررررررررررررررریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
خداروشکر
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت