کاشانی درخواست کیروش برای حضور در تمرین امید را دروغ خواند
حبیب کاشانی در آستانه بازی حساس امروز تیم امید مقابل قطری های میزبان بار دیگر ناچار شد درباره حواشی تیم امید و روابط کادرفنی ایرانی اش با کارلوس کی روش صحبت کند.
به گزارش تابناک ورزشی، مدیرتیم امید گفت: درخواست سرمربی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در تمرین تیم امید یک دروغ است.
وی در مورد حضور کیروش در ورزشگاه خاطرنشان کرد: وقتی متوجه شدم او آمده است به سمت او رفتم و عرض احترام کردم. در بین نیمه هم او را دیدم اما پایان بازی فکر می کنم عجله داشت و ورزشگاه را ترک کرد.

مدیر تیم ملی در مورد اینکه آیا قبول دارد که تعاملی بین تیم ملی و امید وجود ندارد و اینکه چه کسی از کیروش فیلمبرداری کرده است ؟ گفت: فیلم حتما توسط خبرنگار و به صورت حرفهای تهیه شده. تعامل یعنی اینکه کیروش وظیفه خود را انجام داده است. اینکه شایعه شده کیروش 2 بار قصد حضور در تمرین را داشته دروغ است هیچ کسی با من صحبت نکرد. فقط در حد یک سلام و علیک بوده است سایر موراد داستانسرایی است. اگر دوستان کمک کنند و به حاشیه نروند باعث میشود که موفق باشیم این موارد مهم نیست مهم این است که بتوانیم تیم را به المپیک ببریم و حسرت 40 ساله را به اتمام برسانیم.


