استقبال از شرودر در تهران

هیات تجاری آلمان نیمه شب گذشته درحالی به سرپرستی صدر اعظم سابق این کشور وارد تهران شد که حجم تجاری دو کشور در نه ماهه اول امسال حدود ۱.۵ میلیارد دلار بوده است.
کد خبر: ۵۶۰۱۵۲
|
۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰ 11 January 2016
|
4163 بازدید
هیات تجاری آلمان نیمه شب گذشته درحالی به سرپرستی صدر اعظم سابق این کشور وارد تهران شد که حجم تجاری دو کشور در نه ماهه اول امسال حدود ۱.۵ میلیارد دلار بوده است.

به گزارش مهر، هیات تجاری و اقتصادی کشور آلمان به سرپرستی گرهارد شرودر، صدراعظم سابق این کشور وارد تهران شد و مورد استقبال برخی مسئولان ایران از جمله ولی‌الله افخمی‌راد، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران قرار گرفت.

این هیات تجاری در آستانه لغو تحریم‌ها برای انجام پاره‌ای از مذاکرات اقتصادی و سیاسی وارد تهران شده و قرار است با بخش‌های مختلف تجاری و اقتصادی ایران در دولت و بخش‌خصوصی دیدار کند.

در عین حال، عباسعلی قصاعی، عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی مشترک ایران و آلمان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: امشب دیدارهایی با این هیات از سوی اتاق بازرگانی مشترک ایران و آلمان صورت می‌گیرد.

آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران نشانگر این است که واردات ایران از آلمان در نه ماهه منتهی به آذر سال ۹۴ به لحاظ وزنی ۳۶۳ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۴۷۱ کیلوگرم به ارزش یک میلیارد و ۲۷۴ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۶۶۶ دلار بوده است.

میزان صادرات ایران به آلمان در نه ماهه منتهی به آذر امسال هم به لحاظ وزنی ۲۵ میلیون و ۴۱۴ هزار و ۵۸۲ کیلوگرم به ارزش ۲۱۴ میلیون و ۸۲۹ هزار و ۱۸ دلار بروده است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت