صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت نفت در بازارهای جهانی

کد خبر: ۵۶۰۰۹
| |
4475 بازدید

بهای انواع نفت در بازارهای جهانی افزایش یافت.


واحد مرکزی خبر به نقل ازشبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد ، هر بشکه نفت وست تگزاس اینتر مدیت آمریکا با یک دلار و یک سنت افزایش شصت و سه دلار و پنج سنت داد و ستد شد.

هر بشکه نفت دریای شمال برنت با یک دلار و پنجاه و یک سنت افزایش شصت و چهار دلار و هفتاد و نه سنت خرید و فروش شد.

بهای هر بشکه نفت دوبی با هشتاد سنت افزایش به شصت و پنج دلار و نه سنت رسید. هر بشکه نفت عمان با هفتاد و سه سنت افزایش شصت و سه دلار و هشتاد سنت مبادله شد.

هر بشکه نفت سنگین عربی با یک دلار و سی سنت افزایش پنجاه و هشت دلار و سی و نه سنت داد و ستد شد و بهای هر بشکه نفت سبک عربی نیز یک دلار و سی سنت افزایش یافت و به شصت دلار و شصت و چهار سنت رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟