صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلادِ قاتل شیخ نمر کیست

شبکه‌های اجتماعی عکس‌هایی از قاتل شیخ نمر باقر النمر منتشر کرده اند که این جلاد بی‌رحم با شمشیر سر این شهید مبارز را جدا کرده است.
کد خبر: ۵۵۸۹۹۴
| |
75613 بازدید
|
شبکه‌های اجتماعی عکس‌هایی از قاتل شیخ نمر باقر النمر منتشر کرده اند که این جلاد بی‌رحم با شمشیر سر این شهید مبارز را جدا کرده است.

به گزارش تسنیم،رژیم آل سعود  روز شنبه دوازدهم دی ماه برابر با دوم ژانویه 2016 در بیانیه‌ای، از اعدام چهار نفر از شخصیتهای شیعی‌ عربستان و در رأس آنها شیخ نمر باقر النمر به‌اتهام واهی اقدامات تروریستی خبر داد.

آل سعود سه مبارز شیعی دیگر به‌نام‌های علی سعید الربح، محمد علی عبدالکریم الصویلم و محمد فیصل محمد الشیوخ را به شهادت رسانده است.

در بیانیه مقامات سعودی اعلام شده بود که محکومان به اعدام یا به ضرب گلوله یا با قطع سرهایشان با شمشیر اعدام شدند که برخی خبرها از داخل عربستان حاکی است که شهید النمر از جمله کسانی بود که جلادان سعودی، او را با شمشیر گردن زدند و بر همین اساس است که آل سعود از تحویل پیکر شهید النمر به خانواده‌اش هراس دارد و او را به صورت مخفیانه در یک مکان نامعلوم دفن کرده است.
جلادِ قاتل شیخ نمر کیست
در این زمینه شبکه‌های ارتباط اجتماعی تصاویری از جلادی را پخش کرده و گفته اند وی همان جلادی است که با شمشیر، سر آیت الله النمر را قطع کرده است و نامش محمد سعد البشی است.

محمد سعد البشی کیست؟

سعدالبشی از قدیمی‌ترین و مشهورترین جلادان در عربستان است که تقریبا هر ماه، هفت یا 10 سر را با شمشیر قطع می‌کند.

البشی در یکی از مصاحبه‌های خود با رسانه‌های غربی چنین گفته بود : اگر بار دیگر به دوران کودکی برگردم و بخواهم شغلی جدید انتخاب کنم،‌بار دیگر شغل جلادی را انتخاب خواهم کرد.

پیشتر رسانه‌ها از کمبود شدید جلاد در وزارت کشور رژیم آل سعود خبر داده بودند به طوری که این وزارت سعودی سال گذشته از طریق سایت اینترنتی خود آگهی نیاز به جذب هشت جلاد برای قطع سر محکومان به  اعدام خبر داده بود و از علاقه‌مندان به این شغل خواسته بود اسامی خود را وزارت کشور سعودی تحویل دهند.

شیوه قطع سر مخالفان به دست آل سعود کاملا شبیه شیوه اعدام در گروهک تروریستی تفکیری داعشی است که دست پرورده وهابیون است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۹
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۷۹
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
مادرش به عزاش بشینه ان شاالله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
درکثیف بودن این شغل که جای شکی نیست.
ناشناس
| United States |
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
به جاي لعن يه شخص كه شغلش مامور جراي احكام هست\ صادر كننده حكم را لعن كنيد
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
طرف داره میگه عاشق شغل جلادی و قطع کردن سر آدماست. خودشم لعن کنین پس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
لعنت خدا بر آل سعود
آه مظلومان بر زمین نخواهد ماند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
چقدر کریهه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
لعنت به او
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
آقا حقوقش چقدره؟ بیمه هم می کنن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
سلام. قطع سر با شمشیر در احکام اسلام آمده است. نکند می خواهید همه چیز را انکار کنید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
انوقت امريكاييها خفه خون گرفته اند از اين بي عدالتي و نقض حقوق بشر توسط دولت و يك خون اشام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
بهر حال این روش در مجازات اسلامی از زمانهای دور جایگاه خاصی داشته و مورد تایید علمای دین بوده است.
ناشناس
|
Australia
|
۰۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
الان این خبر را گذاشتین که هم رو اعصاب ملت راه برید . هم دلواپسان رو تحریک کنید. شما ویدئوی همین شیح رو دیدید که در جریان سوریه بهتون توپیده ؟! واقعا آدم حالت تهوع بهش دست میده از رفتار های شما
بچه ایرونی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
امیدوارم که خداوند در همین دنیا اول جزای ال سعود وبعد این جلاد خون اشام را بدهد. که بویی از انسانیت نبرده اند.
لعنت الالله علی القوم الظالمین.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟