میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر امور خارجه به مشهد مقدس سفر کرد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور تشرف به حرم رضوی به مشهد مقدس سفر کرده بود با استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت و گو کرد.
کد خبر: ۵۵۷۷۴۱
| |
5291 بازدید
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور تشرف به حرم رضوی به مشهد مقدس سفر کرده بود با استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد ظریف روز پنجشنبه در سفر به مشهد مقدس با علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی دیدار کرد.

استاندار خراسان رضوی در این دیدار اظهار داشت: اهتمام دولت تدبیر و امید بر توسعه روابط در سطوح مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با کشورهای دنیا، قابل ستایش است و ما به دلیل همجواری با مرز و دسترسی آسان به آسیای میانه از این فرصت به نحو مطلوبی استفاده کردیم.

رشیدیان از وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) به عنوان عظیم‌ترین ظرفیت فرهنگی کشور یاد کرد و گفت: مشهد مقدس کانون توجه مشتاقان اهل بیت عصمت و طهارت است و این فرصت مهم باعث شده که ما سالانه پذیرای حدود ۲۸ میلیون زائر از اقصی نقاط ایران و جهان باشیم که دو میلیون نفر آن‌ها را زائران خارجی تشکیل می دهند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در ایام پایانی ماه صفر، میزبان بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر بودیم که ۲۶۸ هزار نفر آنان را زائران پیاده تشکیل می دادند.

رشیدیان اظهار داشت: این میزبانی، در شرایطی که منطقه با چالش های امنیتی فراوانی مواجه است؛ به مدد حضور مقتدرانه ی نیروهای امنیتی، در بهترین شکل ممکن برگزار شد.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه نیز در این دیدار گزارشی از آخرین وضعیت کشورهای همجوار با خراسان رضوی ارائه کرد
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت
آخرین اخبار