هشدار جدي سرمربي ژاپن به ناکامورا
البته اگر ناکامورا نتواند در اسپانيول به آمادگي لازم براي حضور در جام جهاني هم برسد به نظرم همين که توانسته در اين باشگاه باشد تصميم خوبي گرفته است.
کد خبر: ۵۵۷۶۷
| | 2648 بازدید
سرمربي تيم ملي فوتبال ژاپن به "شونسوکه ناکامورا" هشدار داد که تنها به شرط بازي در اسپانيول ميتواند در تيم ملي ژاپن جا داشته باشد.
به گزارش سایت کنفدراسيون فوتبال آسيا "تاکشي اوکادا" که معمولاً بازيکنان ثابت در ترکيب تيمشان را به تيم ملي ميآورد، گفت که براي سال آينده ناکامورا 31 ساله را تنها در شرايط ايده آل ميخواهد.
وي خطاب به بازيکنانش اظهار د اشت: اگر بازي نکنيد خيلي سخت است که شرايط خود را بالا نگه داريد.
سرمربي ژاپن گفت : البته اگر ناکامورا نتواند در اسپانيول به آمادگي لازم براي حضور در جام جهاني هم برسد به نظرم همين که توانسته در اين باشگاه باشد تصميم خوبي گرفته است.
ناکامورا که از جام جهاني 1998 عضو تيم ملي ژاپن بوده به تازگي از سلتيک اسکاتلند به اسپانيول اسپانيا رفته است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


