صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در دیدار عمار حکیم مطرح شد؛

تاکید ظریف بر ادامه مبارزه با افراط گرایی

سیدعمار حکیم رئیس مجلس اعلاء اسلامی عراق بعداز ظهر امروز با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۵۵۷۱۴۵
| |
2690 بازدید
سیدعمار حکیم رئیس مجلس اعلاء اسلامی عراق بعداز ظهر امروز با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایلنا، در این دیدار محمدجواد ظریف ضمن تبریک و قدردانی از برگزاری مراسم باشکوه اربعین آن را نتیجه همدلی و هماهنگی دولت‌ها و تمامی اقشار و طیف‌های اجتماعی و سیاسی ایران و عراق دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان با توجه به موفقیت‌های ارتش و نیروهای مردمی عراق در مبارزه با تروریست‌های تکفیری بر اهمیت ادامه ائتلاف و وحدت میان کلیه اقوام و طوایف در مبارزه با افراط گرایی در عراق تاکید کرد.

وی ضرورت رایزنی‌های مستمر بین ایران و عراق، در کلیه مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی را در راستای برقراری صلح و ثبات منطقه مهم و حائز اهمیت توصیف کرد.

در ادامه این ملاقات ، سیدعمار حکیم رئیس مجلس اعلاء اسلامی عراق هم ضمن ارایه گزارشی از آخرین وضعیت سیاسی و امنیتی عراق، پیروزی‌های پی در پی ارتش و نیروهای مردمی عراق را نتیجه شرایط جدید در عراق خواند و حضور هزاران رزمنده سنی در آزادسازی شهرهای عراق از دست تروریست های داعش را پدیده مبارکی دانست که به حفظ وحدت و یکپارچگی عراق کمک خواهد کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات