صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر روز

بختیار تا تیر95 سرباز و استقلالی شدنش منتفی شد

اطرافیان تراکتور این موضوع را سناریویی برای نزدیک شدن سرمربی جدید با هافبک ارزشمند و کلیدی تراکتور می دانند تا او از رفتن به استقلال منصرف شود.
کد خبر: ۵۵۶۳۱۶
| |
7851 بازدید

 در حالیکه صحبت از جدایی هافبک سرباز تراکتور و پیوستنش به استقلال در نیم فصل مطرح بود اما ناگهان اعلام شد که بختیار رحمانی رسما تا تیرماه 95 سرباز است!

به گزارش تابناک ورزشی، هافبک محوری تراکتورسازی که به محض ورود قلعه نویی مورد توجه استقلال هم قرار داشت به دلیل مصاحبه های متعدد در مورد نظام وظیفه و سفر بدون اجازه به تهران باید شنیه صبح خود را به پادگان معرفی کند و اجازه تمرین با تراکتورسازی را نخواهد داشت.

بختیار تا تیر95 سرباز و استقلالی شدنش منتفی شد

امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی در تلاش است تا مشکل بختیار را حل کند و او را به تیم بازگرداند. اطرافیان تراکتور این موضوع را سناریویی برای نزدیک شدن سرمربی جدید با هافبک ارزشمند و کلیدی تراکتور می دانند تا او از رفتن به استقلال منصرف شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟