صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش

متن پیامک ظریف به فردوسی پور پس از پخش نشدن مصاحبه اش

وزیر امور خارجه پس از پخش نشدن مصاحبه اش در برنامه نود به تهیه کننده و مجری این برنامه پیامکی را ارسال کرد.
کد خبر: ۵۵۵۸۹۲
| |
13246 بازدید

در پیامک ظریف به فردوسی پور آمده است: «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید»

يك منبع آگاه گفت: تقریباً از بعد از توافق هسته ای، عادل فردوسی پور و رامبد جوان پیگیر مصاحبه با آقای ظریف بودند و ایشان نیز همواره، از این دو مجری تلویزیون تشکر کرده و از حضور در برنامه های «خندوانه» و «نود» عذرخواهی می کرد. اما عادل فردوسی پور با سماجتِ رسانه ای خود، هفته ای چند بار به صورت هفتگی از دفتر وزیر خارجه و شخص ظریف، پیگیر مصاحبه بود.

وی اضافه کرد: پس از عمل جراحی لثه ظریف، نهایتا هفته گذشته فرصت کوتاهی به دلیل تعویق سفر وزیر خارجه به نیویورک پیدا شد که ظریف در پاسخ به درخواست مجدد فردوسی پور  با مصاحبه موافقت کرد.

این منبع آگاه با اشاره به پیش بینی های ظریف در مورد سروصداهای احتمالی  این مصاحبه گفت: وزیر خارجه قبل از مصاحبه هم به آقای فردوسی پور گفتند که گروهی سروصدا خواهند کرد ولی ایشان همچنان به برقراری مصاحبه اصرار داشت.

این منبع آگاه در ادامه به انتخاب گفت: حدود ساعت 7 هم پیامکی از سوی ظریف به عادل فردوسی پور فرستاد شد؛ با این محتوا که «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید»، فردوسی پور نیز در پاسخ پیامک کوتاهی زد و تشکر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟