صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوخوی مسافری روسیه به تهران رسید

نمایشگاه تجاری و صنعتی روسیه و ایران با عنوان «گفتمان تجاری و صنعتی روسیه و ایران» امروز(دوشنبه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار می کند
کد خبر: ۵۵۵۴۸۳
| |
22246 بازدید
|
۵

نمایشگاه تجاری و صنعتی روسیه و ایران با عنوان «گفتمان تجاری و صنعتی روسیه و ایران» امروز(دوشنبه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار می کند؛ در این نمایشگاه، هواپیماهای مسافری سوخوی سوپرجت 100 و مدل تجاری آن نمایش داده می شود.

به گزارش ایرنا، در نمایشگاه تجاری و صنعتی روسیه، هیاتی متشکل از 100 تن از فعالان اقتصادی این کشور به ریاست «دنیس مانتوروف» وزیر صنعت و تجارت فدراسیون روسیه حضور خواهند داشت.

هدف از برگزاری این نمایشگاه که تا دوم دیماه ادامه دارد، سرعت بخشیدن به همکاری های تجاری بین شرکت های صنعتی دو کشور اعلام شده است.

وزیر صنعت و تجارت روسیه پیش از این درباره این نمایشگاه گفته بود، نقش استراتژیک ایران برای همکاری های چندجانبه و توسعه پایدار در حوزه های سیاسی، اقتصادی و بسترهای جغرافیایی در منطقه خاورمیانه، قفقاز، آسیای مرکزی و منطقه دریای خزر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد: نمایشگاه صنعتی گفتمان تجاری و صنعتی روسیه و ایران، موقعیتی بسیار مناسب برای توسعه و تقویت همکاری های اقتصادی بین محافل تجاری ایران و روسیه است؛ روسیه مشتاق به بحث و تبادل نظر در مورد پتانسیل های همکاری مسکو و تهران در مورد صنایع هواپیمایی، کشتی سازی، انرژی، کشاورزی و وسایل نقلیه، متالوژی، دارویی و سایر صنایع است.

هیات روسی، مشتمل بر 100 تن از مقام ها از شرکت های بزرگ و متوسط روسی از جمله شرکت هواپیمایی یونایتد (United Aircraft)، شرکت ساخت موتورهای جت یونایتد و شرکت هلیکوپترهای روسیه است.

در این نمایشگاه، آخرین فناوری های روسیه شامل شرکت های مختلف تولید و توسعه فناوری در زمینه های صنایع ماشینی (تولیدکننده ماشین و موتور)، اتومبیل سازی، حمل و نقل، صنایع هوایی، کشاورزی و دیگر محصولات در سالنی با مساحت چهار هزار مترمربع معرفی می شود.

همچنین آخرین فناوری های کامپوزیت، واگن های راه آهن، رادارهای غیرنظامی، ماشین های برداشت محصول (کمباین)، لودرهای صنعتی، تجهیزات الکتریکی و روشنایی و اتومبیل سازی در بیش از 40 غرفه به نمایش در می آیند.

به گزارش ایرنا، طرح های تجاری شامل تجارت های مالی، صنایع هوایی، مهندسی حمل و نقل، ماشین های کشاورزی، مهندسی صنایع سنگین و همچنین تجهیزات دارویی و پزشکی نیز در این نمایشگاه ارائه می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
-
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
من از الان تشهدهایم را خواندم
عبدالله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
ناوگان حمل ونقل هوایی روسیه تماما ایر باس هست....سوخو برای ایران؟؟؟!!!1
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
اشهد تونو بخونید بویینگ و ایر باس چی شد پس؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
دوباره هواپیما های مسافربری روسیه؟ درس عبرت نشد این همه سقوط،
ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
تنها چیز بدردبخور ساخت روسیه اسلحه است ودیگر هیچ.
اگر هواپیمای مسافری بدردبخوری دارند پس چرا خودشون ازبوئینگ و ایرباس استفاده میکنند؟زیر بار روسیه رفتن خطای بسیار سنگینی است .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟