صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رکورد تولید گاز ایران بازهم شکسته شد

باقربان همچنین ظرفیت پالایش گاز ترش و شیرین مخازن شوریجه و گنبدلی را حدود 53 میلیون مترمکعب اعلام و خاطرنشان کرد:رکورد تولید در این پالایشگاه شکسته شده است زیرا پنج واحد این پالایشگاه برای پالایش 48میلیون مترمکعب طراحی شده است.
کد خبر: ۵۵۵۲
| |
3492 بازدید

مدیر پالایش شرکت ملی گاز ایران از افزایش 30 میلیون متر مکعبی تولید گاز در ماه گذشته و شکستن رکورد تولید 469 میلیون متر مکعب در روز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران:محمد باقربان افزایش ظرفیت تولید را مربوط به پالایشگاه های مختلف کشور دانست و افزود: کمبود گاز ناشی از قطع واردات ترکمنستان با افزایش تولید و بالا رفتن ظرفیت پالایشگاه های کشور جبران شد.

وی همچنین به افزایش ظرفیت پالایشگاه بیدبلند یک به روزانه 24میلیون مترمکعب اشاره و یادآوری کرد: ظرفیت پالایشی این پالایشگاه در سال گذشته حدود چهار میلیون متر مکعب بود؛ خوراک پالایشگاه بیدبلند یک از میدان گازی آغار وبخشی ازگازهای همراه نفت مناطق نفت خیزتأمین می شود.

مدیر پالایش شرکت ملی گاز ایران با تاکید براینکه مراحل یک تا پنج پارس جنوبی با حداکثر تولید مشغول به کار هستند، گفت: با وجود اینکه ظرفیت اسمی این مراحل پالایش روزانه 125میلیون مترمکعب گاز است ولی در روزهای سرد گذشته تولید گاز شیرین پنج فاز به 133 میلیون مترمکعب نیز رسید که بیشترین تولید آنها مربوط به دی است.

وی از پالایش روزانه بیش از80 میلیون مترمکعبی گاز در پالایشگاه پارسیان خبر داد و گفت: این در حالیست که این پالایشگاه برای تصفیه روزانه حدود 78 میلیون مترمکعب طراحی شده است.

باقربان همچنین ظرفیت پالایش گاز ترش و شیرین مخازن شوریجه و گنبدلی را حدود 53 میلیون مترمکعب اعلام و خاطرنشان کرد:رکورد تولید در این پالایشگاه شکسته شده است زیرا پنج واحد این پالایشگاه برای پالایش 48میلیون مترمکعب طراحی شده است.

وی با اشاره به پیشرفت عملیات اجرایی واحد 2 فاز نخست پالایشگاه ایلام یاد آور شد: در حال حاضر واحد اول فاز نخست در حال انجام عملیات آزمایشی است و در چند روز آینده ظرفیت آن به 3و 4 میلیون مترمکعب در روز خواهد رسید.

مدیر پالایش شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر افزایش توان تولید، پالایش و انتقال گاز در روزهای سرد گذشته و با هدف جبران کمبود گاز وارداتی ترکمنستان گفت:میزان گاز تزریق شده به خط لوله بدون احتساب گاز وارداتی از ترکمنستان، گاهی پنج تا 10 میلیون مترمکعب بیش از سال گذشته بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟