صندوق طلا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۲۰۰۰ میلیارد به مسکن مهر تزریق شد

هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و به استناد ماده ۱۸ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب ۱۳۸۷، مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد ریال در اعتبارات سال ۹۴ برای حمایت از مسکن مهر تصویب کرد.
کد خبر: ۵۵۵۰۵۹
| |
3471 بازدید

هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و به استناد ماده ۱۸ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب ۱۳۸۷، مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد ریال در اعتبارات سال ۹۴ برای حمایت از مسکن مهر تصویب کرد.

به گزارش ایسنا، هیأت وزیران در جلسه ۱۳۹۴/۹/۱۸ به پیشنهاد مورخ ۱۳۹۴/۵/۱۷ وزارت راه و شهرسازی و به استناد ماده ۱۸ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب ۱۳۸۷ تصویب کرد که ۲۰۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات موضوع ردیف شماره ۸-۵۲۰۰۰۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۴ کل کشور با عنوان تخفیف عوارض پروانه، حمایت‌های مالی، تراکم و ایجاد تأسیسات عمومی مسکن مهر اختصاص یابد.

این اعتبار در دو ردیف هزینه خواهد شد که ردیف نخست شامل تخفیف عوارض پروانه تراکم ساخت، مکان یابی و طراحی وخدمات مهندسی، بیمه کیفیت، حمایت‌های مالی، آماده سازی و تأمین خدمات روبنایی و زیربنایی، مساجد، ترویج مقررات ملی ساختمان و نظارت عالیه بر ساخت و سازهای مسکن مهر است.

در این ردیف هدف کمی ۲۲۰ هزار واحد مسکونی با سرانه هر واحد ۸ میلیون ریال تعیین شده است که در اعتبارات سال ۱۳۹۴ به ۱۷۵۷ میلیارد ریال می‌رسد.

این ردیف در راستای تحقق اهداف ماده ۱۶ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و همچنین تا ۲۰ درصد هزینه‌های مربوط به احداث مساجد هر یک به میانگین ۳۰۰ متر مربع در نظر گرفته شده است و همچنین در راستای تحقق اهداف ماده ۴۸ آیین‌نامه اجرایی قانون یاد شده و ماده ۳۵ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان منظور شده است.

براساس گزارش وزارت راه و شهرسازی، ردیف دوم این مصوبه شامل خدمات بهره‌وری و ارزیابی عملکرد ستاد تأمین مسکن با اعتبار ۲۴۳ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۴ است که این ردیف بر اساس ضوابط مورد تأیید وزیر راه و شهرسازی برای عملکرد حوزه ستادی و ادارات کل وزارت راه وشهرسازی در سال ۱۳۹۴ اعمال می‌شود.

سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به وزارت راه وشهرسازی از محل منابع خود و به نسبت میزان مشارکتشان در مسکن مهر با نظر وزیر راه و شهرسازی مجاز به پرداخت هستند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات