آیت الله امجد: فراجناحی عمل می‌کنم

کد خبر: ۵۵۴۸۰۵
|
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰ 18 December 2015
|
8292 بازدید
داوطلب نمایندگی در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان،‌ گفت: سیاسی نیستم؛ فراجناحی عمل می‌کنم.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله امجد در جمع خبرنگاران در ستاد انتخاباتی پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان در وزارت کشور، اظهار کرد: اولویت ما حمایت از اصول ارزشی انقلاب اسلامی بوده و است.

وی ادامه داد: من سیاسی نیستم و فراجناحی عمل می‌کنم. در دوره سوم مجلس خبرگان نیز ثبت‌نام کردم اما رأی‌ام به حدنصاب نرسید.

امجد همچنین در ارتباط با بحث نظارت بر رهبری گفت: رهبری مقام عالی کشور است و باید از آن حمایت کنیم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا، مبنی بر ضرورت جوان‌گرایی در خبرگان، گفت: مهم است که نیروهای جوان وارد مجلس خبرگان شوند؛ نمونه‌اش شوری است که حضور سیدحسن خمینی جوان برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس خبرگان ایجاد کرده است. امیدواریم که انتخاباتی باشکوه را در پیش داشته باشیم.

بر اساس این گزارش، حضور و ثبت‌نام آیت‌الله امجد و حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در ستاد انتخابات وزارت کشور به صورت همزمان رخ داد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت