صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شریفی: باشگاه‏ها تا بدهکاری خودشان را ندهند، رفع تعلیق نمی شوند

استقلال از جمله تیم هایی است که در حالت تعلیق درآمده است و با توجه به شکایت محمد نوازی از این باشگاه ، یک فرد دیگر به لیست طلب کاران این باشگاه افزوده شد.
کد خبر: ۵۵۴۲۹
| |
1218 بازدید

رئیس کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال با اشاره به تعلیق تیم های بدهکار گفت : اگر این تیم های تا شروع لیگ با طلب کاران خود تسویه حساب نکنند، اجاز ه نخواهیم داد در لیگ برتر شرکت کنند.

مجتبی شریفی رئیس کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال در گفت و گو با ایلنا افزود:چندی پیش از سوی فدراسیون نام تیم های بدهکار را اعلام کردیم و گفتیم که این تیم ها به حالت تعلیق درآمده اند و تنها به این شرط می توانند فعالیت کنند که تمام بدهی های خود را پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد:بدون شک با تمام تیم هایی که بدهی داشته باشند و در لیست تیم های در حالت تعلیق باشند به شدت برخورد خواهد شد و اجازه نمی دهیم در رقابت های لیگ برتر به میدان بروند.

رئیس کمیته انظباطی گفت: استقلال از جمله تیم هایی است که در حالت تعلیق درآمده است و با توجه به شکایت محمد نوازی از این باشگاه ، یک فرد دیگر به لیست طلب کاران این باشگاه افزوده شد.

شریفی یادآور شد:با تیم هایی که به این هشدار کمیته انظباطی توجه نکنند هیچ گونه مسامحه ای نخواهد شد و از فعالیت این تیم ها در لیگ برتر جلوگیری می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار