صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش ایران به حمله تروریستی در پاراچنار

سخنگوی وزارت خارجه ایران اقدام تروریستی در شهر پاراچنار پاکستان را که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مسلمانان پاکستانی شد محکوم کرد.
کد خبر: ۵۵۳۹۹۸
| |
9002 بازدید

حسین جابرانصاری سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اقدام تروریستی در شهر پاراچنار پاکستان در ایالت خیبر پختونخواه را که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مسلمانان پاکستانی شد محکوم کرد.

به گزارش مهر سخنگوی وزارت امور خارجه هدف از این گونه اقدامات را تامین نیات شوم دشمنان ملت پاکستان و جهان اسلام برشمرد و گفت: تروریست‌ها به دنبال برهم زدن صلح و ثبات در پاکستان هستند.

جابرانصاری ضمن ابراز تسلیت و همدردی ملت و دولت ایران با بازماندگان، مردم و دولت پاکستان افزود: امیدواریم با اتخاذ سیاست‌ها و تدابیر لازم از تکرار این گونه اقدامات تروریستی جلوگیری شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟