صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توزیع بسته‌ غذایی با دستور روحانی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از توزیع دوباره بسته حمایت عذایی به دستور رئیس جمهور خبر داد و گفت: این بسته‌ها در میان افرادی که دچار فقر کالری هستند، توزیع خواهد شد.
کد خبر: ۵۵۳۹۹۶
| |
10657 بازدید

علی ربیعی ضمن اشاره به دستور رئیس جمهور جهت توزیع بسته حمایت غذایی، اظهار داشت:بسته حمایت غذایی در میان افرادی که دچار فقر کالری دریافتی هستند، توزیع خواهد شد.

به گزارش فارس ربیعی بیان داشت: توزیع بسته حمایت غذایی، باهدف حمایت غذایی از گروه‌های هدف و مبارزه با سوء تغذیه و پیشگیری از کمبود پروتئین انجام می‌پذیرد.

وی با اشاره به توزیع بسته غذایی در این دوره ،ادامه داد: در این مرحله علاوه بر کالاهای قبلی، پروتئین گوشتی در بسته حمایت غذایی لحاظ شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: روال دریافت بسته حمایت غذایی همانند دوره‌های قبلی است و دریافت‌کنندگان قدرت انتخاب کالا را دارند.

ربیعی همچنین به توزیع کالاها در فروشگاه‌های طرف قرارداد اشاره کرد و گفت: خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌‌های قبلی کالاهای خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به شارژ کارت‌های بسته حمایت غذایی خاطر نشان کرد:طی برنامه ریزی شده کارت‌های مدنظر جهت دریافت بسته غذایی شارژ می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟