صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادامه برخورد با دلالان ارز در بازار تهران

کد خبر: ۵۵۳۷۲۵
| |
6922 بازدید
در پی عملیات ضربتی هفته گذشته نیروی انتظامی علیه دلالان در بازار ارز در تهران، امروز(یکشنبه) نیز این روند ادامه یافت.

به گزارش ایرنا، هم اکنون ماموران نیروی انتظامی در حال برخورد با دلالان ارز در مقابل پاساژ افشار هستند.

امروز حجم معاملات در بازار ارز با جمع آوری دلالان کاهش یافت و تا ساعاتی نرخ مشخصی برای انواع ارز وجود نداشت.

این در حالی است که در عملیات چهارشنبه هفته گذشته، ۴۸ نفر از دلالان غیرقانونی ارز دستگیرشدند و ۲۳۰ هزار دلار به همراه مقادیر دیگری ارز، از آنان کشف و ضبط شد.

برخوردهای چند روز اخیر نیروی انتظامی در حالی انجام شد که ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در ماه های گذشته بارها به صرافان برای دریافت مجوز از این بانک هشدار داده و گفته بود برای برخورد با صرافان بدون مجوز، هماهنگی هایی با نیروی انتظامی انجام شده است.

براساس دستورالعمل جدید بانک مرکزی، سرمایه صرافان در کلانشهرها و سایر شهرها به ترتیب باید به چهار میلیارد و 2 میلیارد تومان افزایش یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟