قطبي ميگفت اينها چرا حمله ميكنند
قرار بود از همان ابتدا مجيد جلالي براي اين برنامه چالشي حضور پيدا كند و حتي خودش هم راغب بود در اين برنامه حضور داشته باشد اما جملهاي گفت كه همه متوجه شدند شرايط براي حضورش مهيا نيست:«من دوست دارم بيايم اما اگر بيايم و يكسري از واقعيتها را بيان كنم آنوقت به من ...» اصرار نكنيد كه نميتوانيم ادامهاش را بنويسيم.
به نوشته دنیای فوتبال؛ «رخصت» همان برنامهاي است كه به علل مختلف تعليق شد تا با فشار رسانهها بتواند برنامههايش را ادامه بدهد. بههرحال مديران سيما به اين نتيجه رسيده بودند كه مسائل مطرحشده در اين برنامه به صلاح ورزش و فوتبال نيست اما پس از آنكه برنامه «توقيف» شد، حمايت رسانههاي نوشتاري و سايت ها موجب شد تا سازمان صداوسيما مجاب شود تا پيمان يوسفي باز هم در مقابل دوربين تلويزيوني قرار گيرد و فوتبال ايران را به چالش بكشاند. افشين قطبي بههمين بهانه در استوديوي برنامه حاضر شد و در حاليكه اخبار منتشره حاكي از آن بود كه مجيد جلالي بهعنوان منتقد در برنامه حاضر خواهد شد، امير حاجرضايي هم در برنامه حاضر شد.
چشمهاي قطبي گرد شد
وقتي افشين صحبتهاي اوليه را انجام داد تا يوسفي مصاحبههاي ضبطشده را پخش كند، اتفاق جالبي افتاد. قطبي در استوديو منتقداني را ديد كه به او و عملكردش ميتاختند و امضاي قرارداد او و فدراسيون را زيرسئوال ميبردند. دقيقا همان رفتاري كه جهانگير كوثري در برنامه ورزش از نگاه2 با مهدي تاج انجام داد و از ميهماناني دعوت كرد كه تنها حرفشان زيرسئوال بردن قرارداد قطبي بود. نكته جالب صورت يخزده و وارفته افشين قطبي بود كه نميدانست چه بگويد؟ در همين اثنا سرمربي تيمملي به مجري ميگويد:«اينها چرا اينطوري حمله ميكنند؟ مگه من چكار كردم؟» او كمي مكث كرد و ادامه داد:«اينها چي ميگن؟ چرا اينطور برخورد ميكنن؟» همين واكنش اوليه بود كه موجب شد تا قطبي همان ابتداي حرفهايش بگويد:«هيچجا اينگونهمربيان عليه هم حرف نميزنند و بايد اين فرهنگ را تغيير بدهيم. اينطور درست نيست. من ميخواهم اين رفتار را تغيير بدهم ...» قطبي كاملا گيج شده بود.
حاجرضايي عقبنشيني كرد
امير حاجرضايي آمده بود كه منتقد منصفي باشد و در جايگاه منتقد قرار بگيرد و عملكرد قطبي را نقد كند و حتي در همان ابتدا همهچيز را براي قطبي روشن كرد و گفت:«وقتي در اينجا نشستم بايد از طرف مردم حرف بزنم» اما نوع انتقادات حاجرضايي قبل از حرفهاي قطبي و بعد از آن تفاوتهاي فراواني كرده بود و مشخص بود كه حاجرضايي هم كاملا تحتتاثير جو بهوجود آمده و اوضاع و احوال سرمربي تيمملي قرار گرفته است. كار بهجايي رسيده بود كه حتي حاجرضايي در مقطعي از برنامه كاملا از پيگيري پرسشهايش سر باز زده بود. همين عقبنشيني موجب شد تا پيمان يوسفي خودش وارد شود و چندتا سئوال چالشي بپرسد.
چرا جلالي نيامد؟
قرار بود از همان ابتدا مجيد جلالي براي اين برنامه چالشي حضور پيدا كند و حتي خودش هم راغب بود در اين برنامه حضور داشته باشد اما جملهاي گفت كه همه متوجه شدند شرايط براي حضورش مهيا نيست:«من دوست دارم بيايم اما اگر بيايم و يكسري از واقعيتها را بيان كنم آنوقت به من ...» اصرار نكنيد كه نميتوانيم ادامهاش را بنويسيم.
قطبي انتقادناپذير است؟
آيا رفتار افشين قطبي تغيير كرده است؟ خيليها نگران تغيير رفتار افشين قطبي هستند. البته او در اين روزها مورد هجمه انتقادات و تخريبها هم قرار گرفته است اما او هميشه رفتار معقولي از خودش نشان ميداد. شايد انتقاد از قطبي رويه درستي باشد اما چه كسي تضمين ميدهد كه انتقادات بر اساس منافع فوتبال است؟


