اشتغال جوانان در اولویت باشد
نماینده مردم اسفراین در مجلس با تأکید بر لزوم رفع مشکلات سهامداران بورس گفت: باید شرایط اشتغال جوانان تحصیلکرده فراهم تا نرخ بیکاری کاهش یابد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، هادی قوامی در نشست علنی امروز (سهشنبه، 17 آذرماه) مجلس شورای اسلامی، با تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد شهدای دانشجو گفت: امیدوارم همیشه صدای دانشجویان خداترس را که نقدهای سازنده دارند شنیده شود.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سونامی بیکاری جوانان فارغ التحصیل در کشور وجود دارد و براساس اصل 43 قانون اساسی باید شرایط اشتغال جوانان تحصیلکرده فراهم شود تا نرخ بیکاری کاهش یابد و نباید فراموش کرد اگر نظام در این زمینه کاری نکند بعدا هزینه آن را خواهیم داد.
قوامی افزود: از رئیس جمهور به دلیل توجه ایشان به بحث بیکاری در شورای عالی اشتغال تشکر می کنم و همچنین از تمامی وزرا و قوای سه گانه درخواست می کنم شرایط را برای کارآفرینی و اشتغال فراهم کنند در این رابطه مجلس با تصویب قانون بهبود فضای کسب و کار اقدامات خوبی انجام داده است.
این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر ضرورت رسیدگی به حل مشکل سهامداران بورس مخصوصا سهامداران شرکت پدیده، یادآور شد: باید موضوع زیاد سهامداران در بازار بورس توجه شود و این موضوع مبنی بر کاهش 30 هزار میلیاردی ارزش سهام لحاظ شود.


