صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرعت رسیدگی؛ زمینه بروز جرم را کاهش می‌دهد

کد خبر: ۵۵۲۵۷۶
| |
2208 بازدید

عضو کمیسیون قضایی وحقوقی مجلس با تاکید بر اینکه در قانون مجازات موثری برای جرم اسیدپاشی تعیین شده است، گفت: متاسفانه در رسیدگی به پرونده‌های اسیدپاشی سرعت برخورد ضعیف است لذا با توجه به آسیب‌زا بودن جرم، بررسی پرونده باید بلافاصله پس از وقوع جرم صورت گیرد تا بازخورد مجازات افزایش یابد.

ابوالفضل ابوترابی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ ملت، با  انتقاد از شیوع اسیدپاشی در جامعه درباره بازدارنده بودن مجازات آن، گفت: مجازات درنظر گرفته شده در قوانین برای برخورد با اسیدپاشی بسیار مناسب است به گونه‌ای که اگر شخصی مرتکب قتل از طریق اسیدپاشی شود محکوم به اعدام است؛ البته قصاص، پرداخت دیه و حبس نیز برای این جرم در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه خلاء قانونی برای برخورد با جرم اسیدپاشی وجود ندارد، تصریح کرد: اسیدپاشی متاسفانه به صورت یک سلاح برای انتقام گیری بکار گرفته می شود، سلاحی که زندگی افراد را نابود می کند.

وی با انتقاد از اینکه اسیدپاشی به یک فرهنگ تبدیل شده است، گفت: دستگاه قضایی کاملا منطبق بر قانون با مجرمان اسید‌پاشی برخورد می‌کند اما متاسفانه در رسیدگی به پرونده‌های اسیدپاشی سرعت برخورد ضعیف است لذا با توجه به ضرورت و آسیب‌زا بودن جرم، بررسی پرونده باید بلافاصله پس از وقوع جرم صورت گیرد که در این صورت بازخورد مجازات افزایش می‌یابد.

این نماینده مردم در مجلس نهم با یادآوری اینکه اطلاع رسانی برخی جرائم همچون اسیدپاشی موجبات افزایش این جرم را فراهم می‌کند، گفت: با این حال خلاء فرهنگی و تشدید بیان جرم اسیدپاشی در جامعه هم موجب گسترش این جرم شده لذا فرهنگ‌سازی برای کاهش جرم اسیدپاشی بسیار موثر واقع خواهد شد.

عضوکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، گفت: اسید ماده ای که به راحتی به دست می‌آید و ایجاد محدودیت فروش نیز در عمل تنها موجب افزایش قیمت اسید می‌شود، در واقع اسید را در شرایطی که ماده‌ای مورد نیاز در بازار صنعتی و خودرویی است، از بازار فروش حذف کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟