صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال محرومیت انضباطی برای سوارز / لگدکردن پا ودست حریف!+عکس

کد خبر: ۵۵۲۴۹۵
| |
4028 بازدید

مهاجم اروگوئه‌ای بارسلونا برخوردی که با بازیکن والنسیا داشت را غیرعمدی دانست و اعتراف کرد که بابت آن عذرخواهی کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، لوئیز سوارز در جریان بازی شنبه شب بارسلونا در مستایا پای ایمن عبدالنور، مدافع والنسیا که را او را مهار کرده بود لگد کرد و به نظر می‌رسید که این حرکت به صورت عمدی صورت گرفته است.

سوارز پس از بازی این موضوع را تکذیب کرد و گفت: من ناخواسته پایم را روی پای او گذاشتم. یکی دو هفته پیش هم به صورت غیرعمدی به من ضربه زدند. چنین اتفاقاتی در زمین بازی رخ می‌دهد. هیچ عمدی در کار نبود و برخورد ما کاملاً اتفاقی صورت گرفت، هرچند بابت آن عذرخواهی کرده‌ام.

احتمال محرومیت انضباطی برای سوارز / لگدکردن پا ودست حریف!+عکس

مهاجم اروگوئه‌ای کاتالان‌ها با ابراز نارضایتی از تساوی یک – یک تیمش در خانه والنسیا، ادامه داد: نتیجه بازی کام‌مان را تلخ کرد، چون بازی کاملاً تحت کنترل ما بود، موقعیت‌های بسیار خوبی داشتیم، اما با این حال دو امتیاز از دست دادیم. در این اواخر ما خوب بازی کرده‌‌ایم و باید به این روند ادامه دهیم. والنسیا یکی از بهترین تیم‌های لیگ است و بازیکنان خوب و جوانی دارد که واقعاً می‌جنگند و تلاش می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟